Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 02 december 2016 @ 00:42 door Travelboy , 2442 keer bekeken

Europa heeft talloze mogelijkheden voor een stedentrip. Dit maakt het soms lastig om te kiezen. Ons doel bij GoEuro is om reizen zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom helpen we je graag om de krenten uit de pap te halen. We weten dat ieder een eigen reden heeft om een stedentrip te maken dankzij de populariteit van de Bierprijsindex, Accommodatie-prijsindex en Fun City Ranking. In samenwerking met HomeToGo hebben we voorgaande factoren opnieuw onderzocht en nieuwe factoren toegevoegd om een top 100 stedentrips voor 2017 te maken. Elke plaats heeft een score van 0 tot 100 gekregen gebaseerd op onder andere de volgende categorieën: dagactiviteiten, nachtleven, accommodatie, eten en drinken en vervoer.

Wat zijn de resultaten van de top 100 stedentrips in Europa voor 2017?

 

Op basis van ons uitgebreide onderzoek hebben we 100 steden voor een stedentrip in 2017 geselecteerd. Ook hebben we voor vijf categorieën de 10 beste steden voor 2017 in Europa gevonden. Daarnaast hebben we op basis van onze eigen gegevens de drie favoriete bestemmingen voor Nederlanders geselecteerd. Ook hebben we unieke evenementen en jaarlijks terugkerende activiteiten voor 2017 in verschillende steden voor je op een rijtje gezet.

 

Er zijn verschillende redenen om een stedentrip te maken. Daarom hebben we onderzoek gedaan naar vijf verschillende categorieën: dagactiviteiten, nachtleven, eten en drinken, accommodatie en vervoer. Op basis hiervan hebben we de beste bestemming voor een stedentrip in 2017 bepaald en dat is.... Barcelona!

 

GoEuro Stedentrip in Europa Infographic

 

Top 100 stedentrips voor 2017

 

In de onderstaande tabel kun je de scores van steden voor verschillende categorieën met elkaar vergelijken. Je kunt de tabel eenvoudig rangschikken door op een stad, land, of een van de categorieën te klikken

 

Lees verder op: www.goeuro.nl/reizen/stedentrip



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.