Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 14 december 2016 @ 00:27 door Travelboy , 1039 keer bekeken

Vind jij het lastig om te beslissen welk ticket het meest geschikt is voor jouw stedentrip in Londen? Met pay as you go hoef jij je hier niet meer druk om te maken. In het bezit van een creditcard waarmee je contactloos kunt betalen? Dan reis jij flexibel een dag of een week door Londen zonder extra tickets te kopen of je zorgen te maken dat je meer betaalt dan dat je werkelijk gebruikt.

 

De tarieven die je betaalt zijn exact hetzelfde als voor Oyster cards, en het systeem werkt nog makkelijker: je gebruikt gewoon je creditcard om in- en uit te checken op stations, en je hoeft niets op te laden.

 

Hoe werkt het?

Je kunt met je creditcard reizen met alle vormen van openbaar vervoer in Londen. Wel moet je elke reis die je maakt in- en uitchecken met dezelfde creditcard. Het totale bedrag wordt bepaald aan de hand van het aantal zones die je reist. De kosten worden bij elkaar opgeteld. Wanneer je het dag- of weeklimiet bereikt reis je de rest van de tijd gratis. Wanneer je met de taxi reist geldt dit niet voor je maximale dag- en weeklimiet.

 

Je hoeft dus geen ticets meer te kopen maar opent de poortjes van de underground gewoon met je creditcard. Hoe gemakkelijk is dat?

 

bron: www.anwb.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.