Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 10 januari 2017 @ 00:00 door Travelboy , 1080 keer bekeken

Vanaf april 2017 breidt TUI Nederland haar aanbod reizen naar Suriname fors uit en maakt de bestemming voor meer vakantiegangers bereikbaar. Het aanbod is gebaseerd op vluchten van partner Surinam Airways en vanaf juli 2017 zal ook TUIfly, de eigen airline van de reisorganisatie, vliegen op Paramaribo. Zowel het aantal hotels en rivier resorts als het aantal rondreizen wordt uitgebreid om zo een zeer ruime keuze aan scherp geprijsde vakanties aan te bieden.

 

Naast pakketreizen kunnen ook losse tickets worden geboekt. Suriname wordt hiermee een toegankelijke en betaalbare vakantiebestemming. Het aanbod is vanaf vandaag boekbaar.

 

Vertrouwen in toeristische ontwikkeling Suriname

TUI heeft een groot vertrouwen in de verdere toeristische ontwikkeling van Suriname vanuit Nederland en is zelfs bezig met plannen om haar eigen accommodatie-concept TIME TO SMILE lokaal op te zetten. Ook is er een groot en divers aanbod georganiseerde rondreizen in het zomerprogramma opgenomen, variërend van een snelle kennismaking met de boeiende binnenlanden van Suriname tot een bijzondere jungle-ervaring per boot of per vliegtuigje. Er zijn individuele rondreizen en reizen in groepsverband met reisduren variërend van 9 tot en met 23 dagen. Er worden ook rondreizen aangeboden door het TUI-merk Kras.

 

Drie vluchten per week

Vanaf april 2017 worden de vluchten naar Suriname aangeboden op basis van een zogenaamde ‘code share’ met twee vluchten per week (woensdag en zaterdag) met de A340 van Surinam Airways Vanaf juli 2017 komt daar een derde vlucht (op maandag) bij en vliegt TUIfly met een Boeing 787 Dreamliner één maal per week. Deze vluchten krijgen vanaf april zowel een TUIfly als een Surinam Airways vluchtnummer.

 

Combinatie met strandvakantie Curaçao

Hoewel de rivier resorts je een ware strandervaring kunnen bieden, worden ook mogelijkheden geboden om een strandvakantie als verlenging te boeken op Curaçao. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gecombineerde vluchten, waarbij er heen gevlogen wordt op Paramaribo en, na een tussenvlucht, weer vanaf Curaçao terug gevlogen kan worden naar Amsterdam. Het tussentraject wordt gevlogen met partner Surinam Airways.

 

bron: www.nritmedia.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.