Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 22 januari 2017 @ 01:14 door Travelboy , 1121 keer bekeken

Het is vaak het eerste wat je checkt als je ergens binnenstapt op vakantie: is er gratis wifi? Want die ene mooie foto van de zonsondergang moet gedeeld met de rest van de wereld en dan kun je meteen je mail even checken.

Internetten in heel Europa

Vanaf 15 juni is het vragen om wifi wachtwoorden bij hotels en in horecagelegenheden verleden tijd, want vanaf dan kun je in heel Europa gewoon je Nederlandse bundel gebruiken. Geen onverwachte hoge kosten meer bij thuiskomst omdat je vergeten bent je mobiele gegevens uit te zetten!

 

Je kunt maximaal 60 dagen per jaar gebruik maken van je Nederlandse bundel in Europa. Maar met gemiddeld zo’n 25 vakantiedagen per jaar voor Nederlanders is dat waarschijnlijk geen probleem.

Nederlandse bundels

De Nederlandse providers presenteren binnenkort hun nieuwe bundels inclusief Europese dekking. Zo is T-Mobile de eerste met een abonnement van €35,- per maand waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms’en en internetten in heel Europa

 

Babs van der Staak van de Consumentenbond geeft wel aan dat je goed moet opletten met het uitzoeken van een bundel. Zo kan het onbeperkt internetten voor €35,- per maand interessant zijn, maar meestal krijg je dit niet op. Er komen ook goedkopere abonnementen voor heel Europa waarbij je 4GB of 8GB krijgt.

 

Abonnementen revolutie

“Ik vermoed dat dit een heel mooi jaar voor de consument gaat worden”, zegt telecomdeskundige Ben Woldring tegen RTL Nieuws. “Nu de eerste prijzen bekend zijn zal er snel een bundeloorlog beginnen!”, voegt hij daaraan toe.

 

bron: www.zoover.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.