Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 14 februari 2017 @ 01:16 door Travelboy , 1136 keer bekeken

Beau van Erven Dorens gaat grote uitdagingen aan in zijn nieuwe reisprogramma Beaufort. Voor een 'omgekeerde bucketlist' stort de presentator zich in avonturen waarin de meeste mensen nooit verzeild zouden willen raken.

 

"Tijdens het opnemen van Beaufort heb ik meer afgezien dan goed is voor een mens", laat Beau weten. Meer dan 100 kilometer door de woestijn trekken, de hoogste berg buiten de Himalaya beklimmen, solo over de ruige Noordzee zeilen... Niets is te gek voor Beau. De presentator is al een jaar bezig met zijn avonturenreeks.

 

Woestijn

 

"Het ene moment lag ik midden in de nacht met min 30 graden, op zesduizend meter hoogte, op een berg te jammeren van de hoogteziekte", aldus Beau. "Het volgende moment zat ik op honderd meter diepte in een grot, ondersteboven vast in een zogenaamde vertical squeeze, een spleet. In het volgende avontuur kookten mijn hersenen welhaast in de verzengende hitte van de woestijn, en zo gaat het maar door. Ik ben een jaar lang over al mijn grenzen gegaan."

 

De wereld van Beau

 

Beaufort doet denken aan De wereld van Beau, het programma waarvoor Beau ooit van RTL naar SBS vertrok. In deze reeks dook Beau steeds in een voor hem onbekende wereld. Daarbij hoorden ook avonturen als overleven op een onbewoond eiland en het Kanaal overzwemmen. Voor Beaufort gaat de presentator opnieuw een groot stuk zwemmen.

 

Beaufort is vanaf donderdag 23 februari om 21.30 uur te zien op RTL 4.

 

bron www.televizier.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.