Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 16 februari 2017 @ 00:13 door Travelboy , 1080 keer bekeken

Floortje Dessing reist in het nieuwe seizoen van haar programma Floortje naar het einde van de wereld af naar de verst gelegen plek ooit: het eiland Wrangel op Siberië.

 

Wrangel klinkt niet als een knusse plek en dat is het ook niet. Ten eerste doet Floortje er acht dagen over om per boot op Wrangel aan te komen. Terplekke leven vooral ijsberen en een handjevol mensen. Floortje zoekt de 27-jarige Rus Gennadiy op die in complete eenzaamheid met een paar andere Russische rangers meer dan anderhalf jaar op het eiland verblijft.

Dierenarts in Guinee

 

En er staat ons meer te wachten in het vierde seizoen van Floortje naar het einde van de wereld. Hoe ziet het leven eruit van de Franse dierenarts Christelle die diep in de binnenlanden van het zeer arme Afrikaanse Guinee woont en daar een opvangcentrum voor chimpansees runt?

Vuurtorenwachten

 

Gouden Televizier-Ring winnares Floortje gaat ook naar Chileens Patagonië en bezoekt daar een Duits stel met 9 kinderen dat  helemaal zelfvoorzienend is. En hoe is het om in complete eenzaamheid als vuurtorenwachter te leven op het meest zuidelijke en ruige eiland van Australië?

 

Dit is de volgorde van de afleveringen:

19/2 Aflevering 1: Wrangel
26/2 Aflevering 2: Guinee
05/3 Aflevering 3: Tonga
12/3 Aflevering 4: Maatsuyker Eiland
19/3 Aflevering 5: Chili
26/3 Aflevering 6: Thailand

 

 

bron www.televizier.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.