Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 26 april 2017 @ 00:17 door Travelboy , 918 keer bekeken

Vanaf 25 april 2017 worden de reisadviezen niet meer via rijksoverheid.nl aangeboden, maar via de nieuwe website Nederland Wereldwijd van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

De e-mailattendering vanuit rijksoverheid.nl stopt per 25 april 2017. Hiervoor in de plaats komt de 24/7 BZ Informatieservice van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

Ook met de 24/7 BZ Informatieservice kunt u zich abonneren op e-mailattenderingen bij aanpassing van een reisadvies. Verder kan het ministerie van Buitenlandse Zaken u voortaan een sms-bericht sturen wanneer er een crisissituatie is in het land, waarvoor u attenderingen ontvangt.

 

Een klein nadeel van de nieuwe service is wel dat het invullen van een 06-nummer ook echt verplicht is. Er bestaat verder ook geen mogelijkheid om meerdere landen tegelijk te selecteren. Het kostte me nu een klein half uur om alle landen te selecteren. Als we dan de voordelen gaan zoeken: Ik ben nu wel op de hoogte van het bestaan van de landen Dominica, Niue, de Tokelau-eilanden en Wallis & Futuna :-)

 

Gebruik maken van de nieuwe 24/7 BZ Informatieservice? Kijk voor meer informatie op https://informatieservice.nederlandwereldwijd.nl/

 

bron: https://nl.linkedin.com



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.