Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 14 juni 2017 @ 01:22 door Travelboy , 926 keer bekeken

Vanaf nu mogen ook de 'goedkope Ubers' mensen ophalen bij de aankomsthallen op Schiphol. Tot voor kort mochten alleen de chauffeurs van de wat exclusievere taxidienst UberBlack op de rijbanen voor taxi's voor de aankomsthallen komen, maar vanaf nu zijn dat dus ook de partnerchauffeurs van UberX. Dat gaat je echter wel wat meer kosten: plus 2,50 euro per rit. Vanaf vandaag 12 juni gaat deze dienst in.

 

Schiphol en Uber

Uber heeft dan wel van Schiphol toestemming gekregen om de taxi's op de speciale rijbaan voor de luchthaven te laten komen, maar moet daarvoor wel flink betalen. En dat is omgerekend naar de 2,50 extra die jij moet betalen.

 

Uber in Nederland

Uber is nog steeds niet overal in Nederland beschikbaar. Vooralsnog moet je het doen met de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. In april werd daar ook nog Eindhoven aan toegevoegd.

 

bron: www.dutchcowboys.nl

 

“Het is voor alle nationale en internationale gebruikers goed nieuws dat zij nu direct voor de aankomsthallen in hun Uber kunnen stappen. Omdat onze gebruikers van te voren hun chauffeur en de auto in de app zien, dragen we bij aan een verbeterde en vooral duidelijke situatie op Schiphol.”


- Niek van Leeuwen - General Manager Uber Nederland



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.