Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 17 februari 2018 @ 08:22 door Travelboy , 1277 keer bekeken

We hebben het allemaal waarschijnlijk wel eens meegemaakt; je wilt graag de perfecte vakantie boeken in een mooie Airbnb accomodatie, maar hebt de financiële middelen niet om het in één keer te betalen. Dankzij een nieuwe functie op de verhuursite kun je nu een aanbetaling doen en de rest van de rekening later betalen.
 
Eerder betaalde Airbnb-gasten voor de hele reis op het moment van boeken. Met de nieuwe functie Pay Less Up Front kunnen gasten een deel betalen tijdens het boeken, meestal een aanbetaling van 50%, en de rest op een later moment. Het bedrijf laat weten dat wanneer bezoekers van de site de kans krijgen om minder van te voren te betalen, 40% voor deze optie kiest en zelfs duurdere boekingen kiest. Airbnb zegt ook dat het in het voordeel is van hosts, omdat ze zo geen boekingen mislopen van mensen die niet in één keer de rekening kunnen betalen.
 
Om de functie te gebruiken moet de totale prijs van je boeking €200 of meer zijn en moet je minimaal 14 dagen voor je incheckdatum boeken.
 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.