Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 04 november 2018 @ 23:13 door Travelboy , 877 keer bekeken

Ga je op reis met de kinderen? Dan is Airbnb nog steeds de beste optie. Toch zien nieuwe gebruikers soms door de bomen het bos niet meer. Daarom heb ik vandaag wat tips voor het boeken van een Airbnb voor reizen met kinderen.
 
Geef aan dat je met kinderen reist
 
Als je jouw bestemming invoert, kun je direct ook het aantal gasten aangeven. Voor kinderen hoef je meestal niet extra te betalen, maar het is wel belangrijk aan te geven dat je met kinderen reist. Zo kan de host hier rekening mee houden.
 
Kies het juiste type accommodatie
 
Je hebt verschillende typen accommodaties bij Airbnb: je kunt bijvoorbeeld alleen een slaapkamer boeken, maar je kunt ook het hele appartement/huis boeken. Wij kiezen altijd voor dat laatste, vooral nu we met ---- reizen.
 
Check de locatie
 
Hoewel Airbnb de exacte locatie niet vrijgeeft voor je boekt, kun je wel de wijk bekijken. Ik vind het met ---- bijvoorbeeld niet fijn om direct in het centrum te verblijven of om een Airbnb in een populair uitgaansgebied te hebben.
 
Check de speciale kindervoorzienigingen
 
Heb je een babybedje nodig of een kinderstoel? Selecteer deze opties dan bij jouw zoekopdracht, zodat je alleen locaties vindt met die specifieke voorzieningen. Ik vind het een groot voordeel om in appartementen of huizen te verblijven van mensen die zelf kinderen hebben. Zij hebben zelf al vaak aan alles gedacht en laten vaak wat speelgoed achter. Ideaal.
 
Check de overige voorzieningen

Wat vind je nog meer belangrijk als je met jouw kinderen reist? Voor langere reizen vinden wij bijvoorbeeld een wasmachine onmisbaar. Door kleding te kunnen wassen, hebben we maar weinig bagage nodig. Ook vind ik een keuken echt heel fijn, omdat we nu eigenlijk het liefst ‘s avonds thuis eten. Ook vind ik het handig om ontbijt te kunnen maken voor ons gezin. Verder let ik altijd op parkeermogelijkheden. Als dit niet duidelijk in de advertentie staat, stuur ik de host eerst een berichtje om te vragen of er parkeerplaatsen zijn.
 
Lees de reviews

Tenslotte scan ik ook altijd even de reviews om meer te weten te komen over de ervaringen van andere reizigers. Nu we met ---- reizen, let ik vooral op reacties over herrie van de buren of van buiten, omdat ---- slaap nogal heilig is, haha. De reviews vertellen ook vaak wat meer over de exacte locatie, de host en andere dingen die je niet altijd in de advertentie direct kunt terugvinden.
 
 
Wil je ook een keer Airbnb proberen? Dan kun je dat via deze link met flink wat korting doen. Want je krijgt €25 korting op je eerste boeking



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.