Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 24 november 2018 @ 00:00 door Travelboy , 1023 keer bekeken

Goedkoop reizen, wie wil het niet? Of je nu veel te besteden hebt of niet, het is fijn om te weten waar je direct naartoe kunt gaan zonder maanden te hoeven sparen. We hebben de goedkoopste landen voor je uitgezocht!
 

1. Oekraïne


Door het recente conflict met Rusland is de Oekraïense munt voor buitenlanders flink goedkoper geworden. Het gevolg: hotels, eten en alcohol zijn nu spotgoedkoop. Een dag in Oekraïne kost je ongeveer € 40.


2. Georgië


Voor een dagje in Georgië ben je ongeveer € 45 kwijt. Als student ben je trouwens nóg goedkoper uit in Georgië, want de meeste musea en andere soortgelijke bezienswaardigheden bieden meestal een flinke korting.


3. Macedonië


Prijzen voor eten, hotels en transport zitten volgens EU-statistieken ruim veertig procent onder het Europese gemiddelde. Voor een prinsheerlijke vakantie hoef je dus niet ver te reizen. Normaal gesproken kost een dag in Macedonië je ongeveer € 45.


4. Bosnië-Herzegovina


In Bosnië-Herzegovina kun je rekenen op een dagelijks budget van ongeveer € 46. Gebruikelijke kosten zoals autohuur zijn relatief goedkoop, want voor minder dan € 30 per dag kun je al een roadtrip regelen. Een prima hotelkamer in Bosnië-Herzegovina hoeft niet meer dan € 8 te kosten.


5. Bulgarije


Ook in Bulgarije kun je rekenen op ongeveer € 47 aan totale kosten per dag. Hier bespaar je vooral op je hotelkamer, want voor maar € 10 euro per nacht kunnen twee personen al snel een oogje dichtdoen.


6. Armenië


En tenslotte: budgetreizigers kunnen met een gerust hart een tripje naar Armenië boeken. Hier ben je ongeveer € 51 kwijt per dag. Maaltijden, overnachtingen en autohuurkosten zijn hier allemaal relatief goedkoop.
 
 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.