Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 04 juni 2019 @ 16:13 door Travelboy , 598 keer bekeken

Tijdens het driedaags German Summer Cities Festival brengt het Duits Verkeersbureau Duitsland naar de Tolhuistuin in Amsterdam Noord. Aanwezig zijn entertainer Sven Ratzke, een Open Airfilmavond, wijn- en bierproeverijen en een pop-up Bauhaustentoonstelling. 

 

Zomer in Duitsland
Duitsland is een land waar men het hele jaar terecht kan. Maar in de zomer wordt er van elk moment gebruik gemaakt om plezier te maken. De grote en kleinere steden staan garant voor een citytrip vol unieke ervaringen. Restaurants en cafés bouwen hun terrassen op, in de parken worden picknickkleden uitgerold en op rooftops en aan de oevers van de rivieren openen clubs hun deuren. Waar men ook heen gaat, overal wordt het leven tot diep in de nacht gevierd. Cultuurliefhebbers kunnen hun geluk op tijdens de talloze events die in de zomer plaats vinden. Van films in een van de vele open-airbioscopen bekijken of tot diep in de nacht struinen langs kunstwerken tijdens de museumnachten. 

 

Travel Café
In het aanwezige Travel Café krijgen bezoekers een indruk van alles wat de Duitse steden te bieden hebben, van bruisende steden zoals Dresden tot kleine juweeltjes zoals Weimar. Locals uit de partnersteden delen hier hun 'Geheimtipps' en in de VR-lounge begeven de bezoekers zich in het zomerse Duitsland. Daarnaast worden er dagelijks travelpresentaties gegevens die de ‘highlights en hidden gems’ toelichten.

 

Uiteraard kan er tijdens dit weekend ook genoten worden van de Duitse specialiteiten in het restaurant van de Tolhuistuin. De German Summer Cities Festival is van 14 – 16 juni en wordt gehouden in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

 

- See more at: http://www.travelution.nl/nl/nieuws/german-summer-cities-festival-in-amsterdam#sthash.ejm99SQF.dpuf



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.