Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 20 juli 2019 @ 00:03 door Travelboy , 808 keer bekeken

ir France-KLM en Accor gaan hun loyaliteitsprogramma’s bundelen. Vanaf begin juni kunnen reizigers tegelijkertijd mijlen van Flying Blue en punten van Le Club AccorHotels sparen als zij vliegen met KLM en partners of overnachten in een hotel van de Accor Groep.

 

Dit gebeurt niet automatisch, leden van Flying Blue en van Le Club AccorHotels moeten zich eerst registeren voor beide programma’s en toestemming geven op de websites van de luchtvaartgroep en de hotelketen. Naast de reguliere mijlen die een Flying Blue-lid verdient op een vlucht van Air France of KLM, krijgt hij of zij ook 0,5 punten voor het hotelprogramma van Accor voor iedere euro die is besteed aan het vliegticket. Het bedrag dat wordt uitgegeven aan een hotelovernachting is naast de verdiende hotelpunten goed voor 1 vliegmijl per euro. Gespaarde vliegmijlen en hotelpunten kunnen ook worden omgewisseld. Daarbij zijn 4000 Flying Blue-mijlen goed voor 1000 Reward-punten van Accor, en kunnen 2000 hotelpunten worden omgezet in 1000 vliegmijlen.

 

Flying Blue heeft 15 miljoen leden en Le Club AccorHotels 57 miljoen. Door het combineren van deze spaarprogramma’s krijgen Air France-KLM en de Accor Groep de beschikking over een schat aan reizigersinformatie, die zij kunnen inzetten door leden gerichte aanbiedingen te doen.

 

“Wij streven ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze zelfs te overtreffen,” zegt Benjamin Smith, CEO van Air France-KLM. “Een belangrijke drijfveer voor het ontwikkelen van Miles + Points was om meer mogelijkheden te creëren Flying Blue-mijlen te verdienen en te verzilveren. We zijn blij dat we dit samen met onze partner Accor kunnen doen, ten voordele van onze gezamenlijke klanten. “

 

bron: www.zakenreis.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.