Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 28 januari 2016 @ 00:05 door Travelboy , 923 keer bekeken

Het gaat goed met de Scandinavische landen. IJsland was booming in 2015 en ook Noorwegen wordt steeds populairder als vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets, want zeker voor natuurliefhebbers zijn dat allebei topbestemmingen. Aan Noorwegen kleeft echter wel een nadeel: het is geen goedkope bestemming. Althans, dat was het de afgelopen jaren in ieder geval. Een avondje uit eten met wat glazen wijn erbij is in Noorwegen een rib uit je lijf. Gelukkig is er op dat punt wat positiefs te melden, want de olieprijzen zijn al enige tijd laag en ook de Noorse Kroon is op dit moment wat zwak.

 

Wat dat voor jou als vakantieganger betekent is dat het nu goedkoper is geworden om in Noorwegen op vakantie te gaan: zo is een wintersportvakantie naar Noorwegen maar liefst 25 procent goedkoper dan twee jaar geleden. De olieprijzen zijn al enige tijd aan het dalen en dat houdt nog wel even zo aan, in het voordeel van toeristen.


Wintersport én zomervakantie in Noorwegen
Nu heb je Noorwegen misschien niet in het vizier als het gaat om een wintersportvakantie , maar ook voor de zomervakantie ga je hiervan profiteren. De lage olieprijs én de zwakke kroon gaan het in heel 2016 goedkoper maken om hier op vakantie te gaan. En geloof ons, dat wil je. Want met fjorden, bergen, meren, het noorderlicht en de middernachtszon is Noorwegen een realiseerbare droombestemming

 

bron: www.travelvalley.nl/



Reacties

  • Travelboy
    zondag 31 januari 2016, 02:28

    Helemaal mee eens! Voor mij een land om naar terug te geean

  • Susan-
    donderdag 28 januari 2016, 09:17

    Noorwegen iseen heerlijk land om tot rust tekomen. Veel mooie natuur en cultuur. ik ben er ook een keer geweest. het is echt aan te raden.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.