Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 04 november 2016 @ 02:39 door Travelboy , 976 keer bekeken

Bivakkeren in een tuin bij een Frans dorpje, slapen onder het noorderlicht in een dome of je tentje opzetten op het strand in Egypte. Gocampr is het Airbnb van kampeerders.

 

Eerder schreven we al over HipCamp, een Amerikaanse start-up die slaapplekken bij lokale bewoners in de tuin aanbiedt. Een soort Airbnb voor kampeerders dus. Je kunt overal terecht komen: van een tuin tot een dakterras of een privébos. HipCamp biedt echter enkel plekken aan in het Amerikaanse continent, het was dus wachten op een Europese versie.

 

Die is er nu: Gocampr biedt de meest uiteenlopende slaapplekken in 37 landen overal ter wereld. Slapen in een tuin bij een Frans dorpje, een Dome onder het noorderlicht of op het strand in Egypte... you name it! Je wordt ontvangen door locals die je tips geven over de omgeving, je meenemen naar de leukste barretjes of samen barbecueën in de tuin. Natuurlijk kan je jouw tuin (of terras) ook beschikbaar stellen, zo verdien je een extra zakcentje en maak je vrienden van overal ter wereld

 

bron: www.natgeotraveler.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.