Tweedehandsmarkt voor kampeer- en vrijetijdsmateriaal / KCK BEURS

Geplaatst op maandag 27 september 2010 @ 01:44 , 1036 keer bekeken

bon-beurs-gebruikte-caravans-2010-481718.jpg

KCK beurs gebruikte caravans

 

Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober vindt voor de 25e maal de de KCK-Beurs Gebruikte Caravans plaats. Evenals voorgaande jaren staan er dan circa 400 gebruikte caravans en vouwwagens van particulieren te koop op RCN Camping Zeewolde in Flevoland.

Alle op deze beurs aanwezige caravans en vouwwagens zijn door de ANWB geïnspecteerd en voorzien van een adviesprijs. Het staat kopers en verkopers verder vrij om te onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs.

Hoewel de keuring door de ANWB de nodige zekerheid over de kwaliteit geeft, heeft u daarmee natuurlijk nog geen garantie op de door u aangeschafte caravan of vouwwagen.

Die garantie heeft u wél als u een occasion koopt bij de BOVAG-dealer. Kijk daarom ook even in het complete overzicht van meer dan 7000 gebruikte caravans en vouwwagens bij de dealers, welke over het algemeen wél met (BOVAG) garantie worden geleverd.

 

Entree en parkeren bij de KCK beurs is gratis, bezoekers kunnen zaterdag en zondag terecht van 10.00 tot 17.00 uur.

www.kck-online.nl

 

kck-beurs-gebruikte-caravans-050908_1.jpg

Tweedehandsmarkt voor kampeer- en vrijetijdsmateriaal

 

Ieder jaar organiseert de Kampeerclub Pasar in het voorjaar en in het najaar een Tweedehandsmarkt voor kampeer- en vrijetijdsmateriaal.

 

Jaarlijks zakken ongeveer 10.000 kampeerders af naar deze koopjesmarkten en ze zijn ondertussen de grootste Tweedehandsmarkten voor kampeer- en vrijetijdsmateriaal in Vlaanderen geworden !

 

Op zondag 3 oktober organiseert Pasar de volgende tweedehandsmarkt in hal 4 van Kortrijk Xpo te Kortrijk.
Van 10 tot 17 uur.

 

Heb je eindelijk de kampeerauto aangeschaft waar je al jaren van droomt, maar staat de vorige nu in de weg? Is de tent dringend aan uitbreiding toe? Of is je caravan veel te groot nu de kinderen het huis uit zijn?

 

Pasar biedt je de kans om kwaliteitsvol kampeermateriaal voor een eerlijke prijs te kopen en verkopen.
Ideaal voor beginnende kampeerders met een beperkt budget, maar evengoed voor ervaren reizigers die nog enkele handige of leuke kampeerspullen op de kop willen tikken.
En dit alles op ruim 9000 m² in hal 4 van Kortrijk Xpo.

 

Kom kopen
Wie interesse heeft voor de aankoop van tweedehands kampeer- en vrijetijdsmateriaal vindt op beide markten een ruim assortiment. De toegang bedraagt € 4 per persoon (kinderen tot 12 j. gratis).

 

Kom verkopen
Maar op de Tweedehandsmarkt kun je ook zelf, als particulier, materiaal komen verkopen.
Je moet dan wel vooraf met het inschrijfformulier een verkoopruimte reserveren. Dit voor zover er nog plaatsen beschikbaar zijn.       SCHRIJF IN met DIT formulier. 

www.pasar.be/formulieren/Tweedehandsmarkt_Inschrijving.asp

 

Tarieven voor de huur van een verkoopstand:
1.Klein materiaal of grote tent: een ruimte vooral bestemd voor de verkoop van klein materiaal zoals klein kampeermateriaal zoals tuintafels en stoelen, fietsen, alsook grote tenten (tunneltenten, bungalowtenten, enz.).
Huurprijs: 20 euro; Pasar-leden: 15 euro.

 

2.Campingcar, caravan en zwerfauto: ruimte voor de verkoop van een campingcar, caravan of zwerfauto.
Huurprijs: 30 euro; Pasar-leden: 20 euro.

 

3.Indien zwerfwagen langer dan 7 meter: meerprijs van 10 euro.
Firma's
Firma’s die op de Tweedehandsmarkten materiaal wensen te verkopen wenden zich voor meer informatie tot:  Marleen Favere (tel 055-23 16 94)            

 

Nog meer op deze markt:
•Infostands van leuke en gezellige familiecampings. Maak kennis met hun aanbod en droom al even weg bij je volgende kampeerbestemming
•Info over Pasar dienstverlening en voordelen voor kampeerders
•Infosessies over allerhande kampeerthema’s
•Kinderatelier: een kinderhoek met springkasteel, stripverhalen, teken- en knutselspullen,..
Zo wordt het een leuk uitstapje voor het hele gezin

 

PRAKTISCH
•zondag 3 oktober 2010 van 10 tot 17 u.•in Kortrijk Xpo, Hal 4 te Kortrijk.
•Toegang: 4 euro; Pasarlid op vertoon van de PasarPas: 2 euro; kind -12 jaar: gratis.
•Parking: 1,5 euro.
•Bereikbaar:
- Met de wagen:
E17, afrit 2. In en om Kortrijk Xpo kan u vlot uw wagen kwijt op een van de vele parkings. Met de trein: vanuit alle Belgische steden zijn er vlotte treinverbindingen met Kortrijk.
- Met de bus vanuit het station te Kortrijk:
aan het station van Kortrijk neem je bus 1, bus 12 (Bellegem) of bus 13 (Hoog Kortrijk) naar Kortrijk Xpo. Om de 15 minuten is er een bus die je in 10 minuutjes naar de expo brengt.
- Toegankelijkheid voor andersvaliden:
Kortrijk Xpo Meeting Center is goed toegankelijk voor andersvaliden. Je parkeert voor de ingang van het Meeting Center op P7. Als je een rolstoel wil lenen, geef dan een seintje op het nummer 056/24 11 11


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: