Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 22 maart 2022 @ 00:00 door Travelboy , 795 keer bekeken

GreenCityTrip.nl rijdt breidt zijn aanbod per 25 mei uit met onder andere Florence, Bologna, Kopenhagen en Göteborg. Er wordt gereden met een rechtstreekse trein uit Amsterdam en Utrecht.

 

Hiermee stijgt het aantal bestemmingen dat per non-stop nachttrein uit Nederland bereikbaar is naar 15.

 

GreenCityTrip.nl van reisorganisatie Flywise startte op 15 oktober vorig jaar met treinen naar 6 bestemmingen: Praag, Wenen, Innsbruck, Milaan, Venetië en Verona.

 

‘Wij hadden gezonde interesse verwacht, maar dit overtreft al onze verwachtingen. Sommige rijtuigen zijn al ver voor de vertrekdatum volgeboekt’, zegt mede-eigenaar Maarten Bastian

 

.Eerste GreenCitytrip-slaaptrein vertrekt vrijdagavond vanuit Breda naar  Praag | SpoorPro.nl

 

Voorjaar


Zijn collega en mede-eigenaar Hessel Winkelman vult aan‘Om nog meer reizigers aan te trekken om eens met de nachttrein te reizen, voegen we 9 nieuwe bestemmingen toe.’

 

Vanaf mei worden ook de bestemmingen Kopenhagen, Malmö, Göteborg, Florence, Bologna, Como, Bolzano, Salzburg en Liz ook bereikbaar met de treinen van GreenCityTrip.

 

Ook zijn er plannen om vanaf 2023 het netwerk verder uit te breiden via de aanschaf van extra rijtuigen. De nieuwe rijtuigen moeten reizigers ook voorzien van meer privacy en comfort tijdens de rit met de nachttrein.

 

GreenCityTrip.nl biedt 5-daagse treinreizen aan inclusief slaaptrein en hotel vanaf 149 euro per persoon en concurreert daarmee voor het eerst met de luchtvaart, zeggen de initiatiefnemers.

Instappen is mogelijk in Amsterdam Centraal of Utrecht Centraal. De treinen rijden 2 keer per week en bieden plaats aan 700 reizigers.
‘Duurzaam reizen in combinatie met de charme van de nachttrein blijkt in trek.’

 

GreenCityTrip.nl is in oktober vorig jaar van start gegaan. Het bedrijf is onderdeel van Flywise, dat bekend is geworden als de leverancier achter de verrassingsreizen van onder andere Kruidvat, Albert Heijn en Hema.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.