Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 04 mei 2024 @ 00:55 door Travelboy , 72 keer bekeken

Vanaf 3 februari 2025 kan je op naaktcruise. De reisorganisatie ‘Bare Necessities’ werkt hiervoor samen met Norwegian Cruise Line. Het zou gaan om een 11-daagse reis van Miami naar het Caribisch gebied op de 295 meter lange Norwegian Pearl. Wat je moet meenemen voor de cruise? Niet veel, als het van de reisorganisatie afhangt.

 

Met bestemmingen als de Bahama’s, Puerto Rico en Sint Maarten op de route belooft “The Big Nude Boat” een “once in a lifetime experience” te worden voor de passagiers. De mensen aan boord kunnen zelf kiezen wat ze dragen, maar ze mogen er dus ook voor kiezen om naakt rond te lopen op het schip. “Naaktcruisers” hoeven dus geen volledig kledingvrije ervaring te verwachten.

 
 
In februari 2025 staat een grote naaktcruise gepland die vertrekt vanuit Miami.
 

In februari 2025 staat een grote naaktcruise gepland die vertrekt vanuit Miami. © cruisebare

 

De specialiteitenrestaurants van het schip bestaan uit “een groot buffetgedeelte om naakt te dineren in de buitenlucht”. Terwijl de reeks voorzieningen aan boord erop gericht zijn om “te voldoen aan ieders stijl van naakt cruisen”, aldus de organisatie. Al meer dan drie decennia probeert de reisorganisatie de barrières tegenover sociale naaktheid af te breken. Daarom organiseert ‘Bare Necessities’ dit type reizen.

 

Prijzen

 

De prijzen beginnen rond de 2.000 dollar (ongeveer 1.860 euro) voor een tweepersoonskamer en lopen op tot 33.155 dollar (ongeveer 30.8650 euro) voor een villa met drie slaapkamers. Norwegian Pearl heeft een passagierscapaciteit van 2.300 gasten.

 

Enkele regels

 

De gasten moeten zich wel aan een aantal regels houden. Zo zijn ze verplicht kleding te dragen in de eetzalen aan boord van het schip. Ook moeten ze telkens een handdoek neerleggen voordat ze gaan zitten als ze “blote billen of een string dragen”.

 

Daarnaast is “strelen of ongepast aanraken” verboden en mogen ze ook niet naakt zijn in het bijzijn van andere schepen in een haven. Tenslotte mogen er geen foto’s of video’s van andere reizigers gemaakt worden zonder hun toestemming.

 

bron: www.hln.be



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.