Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 10 maart 2019 @ 07:42 door Travelboy , 837 keer bekeken


Vlieg je vanaf Schiphol, Rotterdam of Eindhoven? Of breng je een meerdaags bezoek aan genoemde steden? Dan kun je nu bij Actie van de Dag extra voordelig een enkele reis kopen. Voor slechts 10,50 euro koop je een enkele reis van of naar deze steden. De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 31 augustus 2019!

 

Doordeweeks na 9:00 uur

Daarmee heb je twee enkele reizen voor 21 euro. Normaal betaal je bij Actie van de Dag 25 euro voor twee enkele reizen. Let wel op: het treinkaartje voor de heenreis en terugreis moet je apart kopen. Belangrijk om te weten: je mag doordeweeks niet voor 9:00 uur reizen, in het weekend mag dat wel. De reis moet voor 4:00 uur de volgende ochtend zijn afgerond. In de nacht rijden er echter maar een beperkt aantal treinen.

Geldig bij alle vervoerders

Koop je een heenreis? Dan kun je vanaf elk gewenst station in Nederland reizen naar Schiphol Airport, Rotterdam Centraal of Eindhoven. Koop je een terugweg? Dan start de reis in Schiphol Airport, Rotterdam Centraal of Eindhoven en reis je naar een ander station in Nederland naar keuze. Je mag met elke Nederlandse vervoerder reizen, uitgezonderd Thalys en Eurostar. Bij gebruik van de extra snelle Intercity Direct betaal je tussen Schiphol – Rotterdam een toeslag. Dat geldt ook voor binnenlandse reizen met ICE.

Niet geldig in de bus

Let op: de luchthavens van Eindhoven en Rotterdam hebben geen treinstation. Je reist per trein naar Eindhoven of Rotterdam Centraal. Vanaf deze stations rijden er frequent bussen naar de luchthavens. Het treinkaartje is echter niet geldig in de bus. Hier kun je met een OV-chipkaart reizen, of een los kaartje kopen.

 

Kijk voor meer actietreinkaartjes op www.treinreiziger.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.