Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 05 juni 2014 @ 00:48 door Travelboy , 1197 keer bekeken

drinkbare zonnebrandcrème 
 

Drinkbare zonnebrandcrème – nieuwste uitvinding!

  • 0
     check-big.png
    Emailcheck-small.pngSharecheck-small.png

Je hoeft vanaf nu nooit meer bang te zijn dat je een stukje overslaat met smeren en als een roodgevlekte koe terugkomt van vakantie! Een Amerikaans bedrijf heeft het dilemma rondom zonnebrand opgelost door de drinkbare zonnebrandcrème uit te vinden.

Drinkbare zonnebrandcrème?

Jazeker, of het vies smaakt en of het nu echt werkt is nog niet dermatologisch bewezen. Wel staan er op de website van de producenten al een heleboel positieve reacties en recensies!
Nooit meer vieze handen waarmee je niet aan je telefoon kunt zitten.
Nooit meer zand aan je huid geplakt.
En misschien zelfs wel nooit meer verbranden?

 

drinkbare zonnebrandcrème

 

Het schijnt te werken als volgt: je moet om de 4 uur een milliliter van het spul drinken, het liefst in combi met een glas water. En dan ben je binnen een uur nadat je het gedronken hebt al voor 97 procent beschermt tegen alle schadelijke effecten van de zon. Ideaal toch?

 

Het Amerikaanse bedrijf Harmonized H20 heeft het splinternieuwe product nauwelijks een uur ter beschikking gesteld voor online verkoop en kan zich nu al rijk rekenen. Het goedje kost 30 dollar en is alleen nog verkrijgbaar via Harmonized zelf. Maar het duurt vast niet lang meer voor de winkel er hier ook mee vol liggen!

drinkbare zonnebrandcrème

 

Harmonized H20 heeft al eerder bijzondere producten op de markt gebracht, het gaat hier om alleen maar potjes van 100 ml met vloeibare “medicatie” erin. Zo brachten zij bijvoorbeeld eerder een drankje dat muggenbulten zou voorkomen op de markt, en een drankje dat de nagels en het haar van vrouwen versterkt, de gekste maar eigenlijk meest handige en gewilde dingen staan erop. Heb je ergens last van en wil je weten welk drankje jou van je kwaaltjes af kan helpen? Bekijk het op Harmonized H20

 

- See more at: http://www.traveldiva.nl/drinkbare-zonnebrandcreme-nieuwste-uitvinding/#sthash.ftcBvpIQ.dpuf



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.