Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 21 mei 2011 @ 01:39 door Travelboy , 1327 keer bekeken

Je kunt nu online je eigen reisgids samenstellen uit informatie van reisgidsen en tips van medereizigers. Laat die dikke boeken thuis en neem alleen mee wat je nodig hebt.

Het hoofdstuk musea in je reisgids Berlijn heb je echt nog nooit gebruikt, de nachtagenda van Rome heb je echt nog nooit ingekeken en je gaat alleen naar New York, niet naar heel Amerika. We slepen vaak de reisgids mee op onze reizen, maar de meeste informatie die erin staat, is overbodig. Welke informatie dat is, is voor iedereen persoonlijk. De Engelse reissite Travel DK heeft daar wat op verzonnen: je kunt je eigen reisgids samenstellen.

 

.vpakbeds.170x170-75.jpg

Stel je eigen gids online samen

Op de site van Travel DK kunt je allerlei informatie vinden over bezienswaardigheden, attracties, hotels, restaurants en winkels. De informatie is een mengeling van de DK Eyewitness reisgidsen en tips van medereizigers. Kies welke informatie voor jou van toepassing is en deel je gids in door zelf de titels van de hoofdstukken, de inhoud en de voorkant te bepalen. Ook kun je je eigen foto en naam op de voorpagina zetten. De gids is zo gepersonificeerd, volledig op maat en helemaal gratis. Vind je dat teveel werk? Dan kun je ook de gidsen die andere leden hebben aangemaakt downloaden.

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.