Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 31 mei 2011 @ 20:01 door Travelboy , 1136 keer bekeken

Vanaf 5 juni komt de KRO met een "Reisadvies Negatief". Een nieuw reisprogramma dat op Nederland 3 op de plek van o.a. 3 Op Reis uitgezonden gaat worden.
 

Sander de Kramer is de reizigers in het programma waarvoor 4 uitzendingen zijn opgenomen.
 

Sander gaat naar locaties waar de meeste reizigers niet snel heen zullen gaan. Sander doorkruist Oekraïne waar hij een bezoek brengt aan de beruchte aidsgevangenissen, staat in tropisch Azië stil bij de vernietiging van een uniek stuk regenwoud en ontdekt op een mysterieus Afrikaans eiland dat lepra nog lang niet is uitgebannen.

 

Overal waar hij komt doet Sander zijn uiterste best vriendschappen te sluiten en gevoelens te delen met de bevolking. Hij participeert in plaatselijke gebruiken en bijzondere rituelen, ontdekt geheimen die voor andere reizigers verborgen blijven, verzet zich tegen onrechtsituaties en probeert samen met zijn nieuw verworven vrienden oplossingen te vinden voor problemen die de lokaliteit vaak ontstijgen.

 

Met de nachttrein naar Oekraïne, per Landrover door Azië en op een roestige motor in Afrika sleept Sander de kijker mee als in een road movie. Aan de hand van persoonlijke verhalen, inspirerend, soms schokkend dan weer vertederend, schetst hij een beeld van het leven buiten het blikveld van de gemiddelde toerist, dat van mensen in de verdrukking.

 

bron: www.aroundtheglobe.nl

 

meer info op

http://reisadviesnegatief.kro.nl/



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.