Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 17 november 2011 @ 00:38 door Travelboy , 1512 keer bekeken

Nederlandse reisveilingen, zoals www.vakantieveilingen.nl en www.hotekamerveilingen.nl hebben er sinds kort een concurrent bij. Keuze te over. www.topreisveiling.nl een tweetalige site, biedt zowel Duitse als Nederlandse reis- en hotelarrangementen aan. Topreisveiling hanteert startprijzen die soms 80% onder de normale verkoopprijs van een hotelkamer liggen.
 

‘Los van de bekende internetveilingen vanaf 1 euro, bieden wij ook reizen en hotelarrangementen aan met een zogenaamde vanafprijs. Bij deze manier van opbieden houdt de bieder doorgaans de rijzen laag. Dat is gunstig voor de koper’, zeggen Daan Dokter en Kim Vermeulen van Topreisveiling. Via de site kun je bieden op hotel- en vakantiehuisvouchers en dag- en weekenduitstapjes (shortbreaks) in binnen- en buitenland. Ook op complete kerstarrangementen kan geboden worden. 

 

We keken zojuist (woensdag 16/11 – 11.45 uur) op de site en vonden  bijvoorbeeld 4 Verwendagen in een Wellneshotel in Werl/Duitsland. Bod staat op € 189 (en je kunt nog 9 uur en 20 minuten bieden). Liever naar Berlijn? Voor een 4-daags arrangement in pension Caneletto staat het bod momenteel op € 149 voor 2 personen, incl. ontbijtbuffet en welkomst glühwein. Hiervoor heb je nog 8 uur en 50 minuten de tijd om te bieden.

 

bron: www.reizen.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.