Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 29 juli 2011 @ 01:01 door Travelboy , 1268 keer bekeken

Nooit leuk als het je overkomt maar dan is het wel handig direct de juiste nummers bij de hand te hebben. Een Ambulance nodig in Spanje of de politie in Thailand dat kun je nu makkelijk op je iPhone of Android toestel direct opzoeken. InShared heeft hiervoor de InNood app laten ontwikkelen en zo kun je kosteloos het noodnummer opzoeken voor het land waar je op dat moment bent.

 

In Europa is het met 112 goed geregeld maar ga je verder weg dan zul je dus met andere nummers te maken krijgen en zijn er ook soms verschillende nummers per instantie die je moet bellen. Het laatste waar je achteraan wil in een noodgeval is een alarmnummer en dan is deze app handig. Er is geen internetverbinding nodig om de nummers te achterhalen zodat als je roaming vanwege de kosten hebt uitgeschakeld je nog steeds de nummers kunt opvragen.

 

InShared heeft de app ontwikkeld samen met Eurocross Assistance. Deze organisatie is de hulpdienst van InShared op het gebied van medische hulp, vervoershulp, hulp bij brand-, storm- of waterschade en personenalarmering. Voor InShared-klanten biedt de app ook directe toegang tot Eurocross Assistance.

 

bron: www.mobilyz.com



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.