Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 09 november 2011 @ 01:40 door Travelboy , 1855 keer bekeken

Kids & Co, zo heet het nieuwe programma van Corendon, waarmee de reisorganisatie zich specifiek richt op gezinnen met baby's en kinderen tot 12 jaar. In zeven nieuwe parken in Griekenland, Turkije en Portugal vinden de kids alles wat zij zoeken tijdens de vakantie.

Kreta

 

In mei volgend jaar vliegen de eerste boekers naar zeven verschillende vakantieparken op Kos, Rhodos en Kreta in Griekenland, Bodrum en Antalya in Turkije en de Algarve in Portugal. 

Animatie
Baby & Co richt zich op de allerkleinste vakantievierders van 0 tot 3 jaar en Kids & Co is er voor de oudere kinderen tot 12 jaar. De allerkleinsten krijgen van Corendon alles wat zij nodig hebben. Van een flessenwarmer tot kinderstoel en baby bed. Voor oudere kinderen is er een ervaren, Nederlandstalig animatieteam.

Vakantielab

Terwijl de allerkleinsten lekker liggen te slapen of rondspatteren in het pierenbad, kunnen de oudere kinderen meedoen met waterspelletjes, knutselen of de mini disco. Of ze gaan naar het Kids&Co vakantielab waar zij kunnen bedenken hoe het hotel nog leuker gemaakt kan worden voor kinderen. Het beste idee komt volgend jaar terug in de Kids & Co hotels. Met Kids & Eco betrekt Corendon de jongste vakantieganger bij het milieu, de omgeving van het hotel en de flora en fauna op de bestemming.

Rust voor de ouders
Het animatieteam staat de hele dag (6 dagen per week) voor de kinderen klaar, zodat de ouders ook aan hun rust toekomen. Atilay Uslu, directeur van Corendon weet als geen ander hoe belangrijk dat is: ‘Ik heb zelf twee kleine kinderen van 4 en 7 jaar waar ik helemaal gek op ben, maar het is ook belangrijk om regelmatig even helemaal samen te zijn’. Over de kosten hoeven ouders zich geen zorgen te maken, want de animatie, drankjes en maaltijden zijn bij Kids & Co allemaal inbegrepen in de reissom.

 

Internet: www.corendon.nl

 

bron: www.reisinbeeld.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.