Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 29 oktober 2011 @ 01:23 door Travelboy , 1343 keer bekeken

De primeur staat voor de deur. Na vele successen in Zwaag zal Kampeerbelevenis zich nu gaan presenteren in het zuidelijke deel van Nederland op 4, 5 en 6 november. Deze eerste editie “Kampeerbelevenis Brabant” zal plaatsvinden in Bergeijk. Maar liefst 20.000m² aan unieke kampeerproducten die uw kampeeravontuur tot een echte beleving maken met als locatie Bax Totaalrecreatie. U zult tegen prominenten merken van campers, caravans en tenten aanlopen die het kamperen van nu vertegenwoordigen en de belevenis van kamperen zullen innoveren. Naast de vele gadgets geven we u een voorproefje op uw vakantie door onze brede variatie aan Europese campings. U vindt het allemaal op “Kampeerbelevenis Brabant”.

 

De acht zaligheden
Een recreatief evenement hoort in een recreatieve omgeving. De bijzondere locatie en recreatieve omgeving (De Acht Zaligheden) verdienen simpelweg een Kampeerbelevenis op een prachtige plek onder de rook van Eindhoven. Met deze variant hebben we weer een kampeerevenement terug in Brabant! Tal van campings, caravan- en camperdealers, dagrecreatiebedrijven en aanbieders van kampeerartikelen zullen hun opwachting maken.

 

Van scheerlijn tot sleurhut
Kamperen heeft in de laatste jaren een geheel nieuwe vorm gekregen. De vraag naar comfort, luxe en ruimte is een stijgende factor binnen de kampeerindustrie. Niet alleen worden de campers, caravans en tenten steeds groter, ook worden deze tegenwoordig voorzien van de nieuwste technologieën. Op Bax Totaalrecreatie zult u deze factoren in iedere hoek van het terrein tegenkomen. Zij beschikken over grote getale tenten, voortenten, vouwwagens en accessoires.
U zult oog in oog staan met merken als Fendt, Knaus, Eriba, Burstner, Dethleffs, LMC, Wilk, Sprite en Swift. Al uw zintuigen zullen worden geprikkeld.
Op camper en kampeerautogebied hebben wij een noviteit P.L.A. campers, dit merk is nieuw op de Nederlandse markt. Tevens zal er een aanbod zijn in Hymer campers voor zowel verhuur als verkoop.
Voor de liefhebbers van vouwwagens is het merk Roadmaster van de partij en voor de tentkampeerders die een bagagewagen zoeken heeft Daxara een passend assortiment.

 

Beleef het!
Naast de campers, caravans en tenten letten we bij “Kampeerbelevenis” ook op de kleine kampeersnufjes die het kamperen leuker, makkelijker en gezelliger maken. Zo zal u op het eerste weekend van november een breed assortiment aan verschillende gadgets zien, voelen en eventueel zelf uitproberen. Ook uw smaakpupillen zullen worden verwend door een geweldige barbecue workshop van “Outdoorchef” die u zal laten zien hoe koken op de camping anders kan.
Naast verschillende demonstraties brengen wij ook een uniek product waarbij vele irritaties tijdens het kamperen worden opgelost; Ergert u zich ook wanneer u na een lange rit uw caravan maar niet perfect op zijn plaatst krijgt? Kampeerbelevenis Brabant zal u laten zien hoe vele ergernissen tijdens het plaatsen van uw caravan met één druk op de knop zullen verdwijnen.
Genoeg redenen om met uw partner of gezin een dagje in november te komen oriënteren.

 

Van Spartaans kamperen tot Glamping
Van noord tot zuid en oost tot west, Europa zal zich goed vertegenwoordigen op “Kampeerbelevenis Brabant 2011”. Op deze drie dagen creëren wij voor u de gelegenheid om van Zweden tot Zuid-Frankrijk te trekken en zo uw toekomstige kampeerbelevenis uit te stippelen. Ook de steeds groter wordende trend om in eigen land te bivakkeren zal tijdens deze kampeerbelevenis onder uw aandacht worden gebracht door de vele toenemende recreatieparken en campings in Nederland.
Niet alleen wordt er onderscheid gemaakt waar u kampeert, maar ook op de manier hoe u kampeert. Lekker primitief op een veldje in alle rust, luxueus kamperen op een Glamping waar glamour en kamperen samen gaan, of een actieve camping voor het hele gezin. “Kampeerbelevenis Brabant 2011” heeft het allemaal.

 

Voor de kinderen ook feest
Ook aan de kleine kampeerders wordt gedacht. Verschillende animatie teams laten uw kind de speelse kant van kamperen zien door middel van liedjes, dansjes en spelletjes. De, zo geschminkte, lieveheersbeestjes, cowboys en/of prinsesjes zullen zich zeker niet vervelen. “Kampeerbelevenis Brabant 2011” zal u een aanbod laten zien van kindvriendelijke campings die aansluiten bij uw wensen. Dit maakt Kampeerbelevenis tot een ongedwongen en zeer gezellig dagje uit voor alle leeftijden.

 

Een unieke samenwerking
Deze primeur is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Bax Totaalrecreatie, Freelife magazine, Bureau PEEN! | Evenementen die bijblijven! en maar liefst 50 exposanten.

 

U komt toch ook?
Ontneem uzelf deze beleving niet en kom een kijkje nemen!

 

Bij? Kampeerbelevenis Brabant 2011!
Wanneer? Vrijdag 4 november, Zaterdag 5 november en Zondag 6 november
Hoe laat? 10.00u – 17.00u
Waar? Bax Totaalrecreatie, Loo 22 te Bergeijk
Gratis entree

 

meer info op: www.kampeerbelevenis.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.