Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 06 april 2015 @ 00:52 door Travelboy , 1150 keer bekeken

Plan jij een avontuurlijke roadtrip door Schotland of de Canarische Eilanden met je eigen auto of huurauto, maar weet je niet precies wat de verkeersregels zijn? Wij hebben 10 infogidsjes van populaire reisbestemmingen voor jou samengesteld, die je kan downloaden en meenemen op je volgende reis.

 

Helaas zijn de verkeersregels in elk land verschillend en als je denkt dat je bekend bent met de meeste verkeersborden, is het noodzakelijk om je goed te informeren over 'bijzondere' verkeersregels voordat je op vakantie gaat. Idealiter zou je een spoedcursus 'meest voorkomende verkeersborden' moeten volgen, vooral als niet direct duidelijk is wat bedoeld wordt.

Wist je bijvoorbeeld dat een doorgestreepte gebalde vuist met de duim omhoog (het 'ok' teken) in Amerika betekent dat je geen lifter meenemen mag? Of zou jij begrijpen dat 'Géill Slí'  in Ierland uitwijken voor gevaar betekend? Waarschijnlijk niet.

 

Infogidsen voor autorijden in verschillende landen (klik op de foto voor de landgids)

 

En daarom is de nodige voorbereiding nodig, om een aangename en hopelijk gezellige roadtrip te hebben. Skyscanner haakt daar handig op in met de infogidsjes van populaire reisbestemmingen. Bekijk de informatie thuis, of print het uit om door te nemen in het vliegtuig of terwijl je wacht op je huurauto. Zo ben je tip-top voorbereid op je volgende avontuur en het niet spaans benauwd krijgt mocht je een verkeersbord tegen komen die abracadabra voor je is.    

 

Download de volledige informatiegids met verkeersregels van alle landen 

of print hem uit!



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.