Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 14 oktober 2015 @ 00:18 door Travelboy , 1049 keer bekeken

Toen De Jong Intra vorig jaar de fietsactiviteiten staakte, is Cycletours een aantal maanden uit de running geweest. Frits Deben, oud eigenaar, een van de twee oprichters van Cycletours en wederom eigenaar van Cycletours, besloot het bedrijf nieuw leven in te blazen en weer reizen te gaan verkopen sinds begin februari dit jaar. Sindsdien loopt de verkoop weer op koers.

Fietsreizen te boeken bij Sawadee
Op de website van Cycletours zijn fietsvakanties te boeken in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Deze reizen worden sinds 2015 geboekt bij Sawadee, maar de vertrouwde service, kwaliteit en reisbegeleiders van Cycletours gelden. Dit geldt ook voor de groeps- en individuele reizen voor Levensgenieters, met de mooiste fietsreizen door Europa. Daarnaast zijn er ook fietsreizen met kinderen door Frankrijk, Italië en Spanje te boeken via Sawadee.

Renners en fietsbussen
De liefhebbers van de racefiets zitten ook weer goed bij Cycletours. Er kan gekozen worden tussen individuele- en groepsvakanties in de bergen van Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje en Italië. Doordat de reizen bij Cycletours op maat zijn, kan de klant zelf kiezen of er verbleven wordt op bijvoorbeeld een camping of in een hotel. Ook de fietsbus is dit jaar weer van de partij. Dankzij deze bus heb je de mogelijkheid met jouw eigen fiets comfortabel en veilig naar het startpunt van de fietsvakantie te reizen. De bussen rijden de hele zomer en iedere week weer naar de mooiste gebieden van Europa.

 

bron http://www.reisgraag.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.