Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 08 augustus 2015 @ 00:32 door Travelboy , 925 keer bekeken

Reizen Waes, één van de mooiste reisprogramma’s van dit moment, is alweer een tijdje van de buis. Maar er is goed nieuws voor de fans van het programma. Tom Waes mag van de Belgische TV-zender VRT weer op reis. Er komt dus een 3e seizoen.

 

In Reizen Waes bezoekt Tom, in ons land vooral bekend van Tomtestoron, landen en gebieden die de toerist vaak links laat liggen. Deze gebieden zijn vaak te gevaarlijk of niet interessant genoeg voor de toerist. Desalniettemin zijn het stuk voor stuk wel mooie landen en maakt Tom mooie en interessante reportages over deze landen.

 

Zo bezocht Tom in het 1e seizoen onder andere Iran, Turkmenistan, Transnistrie en Colombia. In het 2e seizoen ging Tom op zoek naar het Noorderlicht in Spitsbergen en bracht Tom een bezoek aan Noord- en Zuid-Korea.

 

Waar Tom in het nieuwe seizoen naartoe gaat, is nog niet bekend. De zender heeft al wel een heel lijstje opgesteld met bijzondere landen en Tom heeft het dus voor het uitkiezen.

 

Het lijstje is nog geheim, maar ik kan niet wachten totdat het nieuwe seizoen op tv komt. Het is alleen jammer dat het programma pas in 2017 weer op de buis komt

 

bron: http://travel.blog.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.