Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 04 juli 2015 @ 01:15 door Travelboy , 942 keer bekeken

Het boeken van een ‘mystery vakantie’ of ‘mystery hotel’ bestaat al even. Het lijkt de vakantietrend van dit jaar. Op ‘mystery campingvakantie’ gaan, dat is nieuw.

 

De Mystery SunLodge actie van touroperator Suncamp holidays is de eerste in de kampeerwereld.

Mystery = blind boeken

 

Een Mystery SunLodge is een luxe stacaravan of comfortabele lodgetent op een nog geheime camping. Je pakt je koffer zonder te weten waar je naartoe gaat. Maar als je denkt dat je een heuse avonturier moet zijn om ‘blind’ een Mystery SunLodge te boeken bij Suncamp holidays, dan heb je het mis. Je kiest zelf welke dag je aankomt en vertrekt, en hoe ver je wil rijden. Alle kampeerders zijn altijd verzekerd van alle luxe en comfort voor minimaal vijf personen.

Gegarandeerd een topplekje

 

Alle Mystery SunLodges staan op topcampings in Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië, met veel voorzieningen voor de hele familie (o.a. zwembad). Uiterlijk een week van tevoren hoort de kampeerder op welke camping zijn vakantie geboekt is. Voor de portemonnee is een mystery vakantie een interessante optie: je krijgt 20% korting, die kan oplopen tot 615 euro. Laat die vakantievoorpret maar beginnen!

 

bron: www.acsifreelife.nl/



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.