Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 07 mei 2015 @ 00:22 door Travelboy , 1364 keer bekeken

Kortingssite voor luxe hotels is vanaf nu ook actief in Nederland. Stefan Menden, managing director Secret Escapes, meldt de site al 10 miljoen leden heeft in Europa.

Het concept: leden ontvangen Iedere week nieuwe topaanbiedingen. Op de website worden hotels vaak de luxe vier- en vijfsterren accommodaties, gepresenteerd met kortingen tot 70%.

Vanaf vandaag kunnen ook Nederlandse vakantiegangers een Secret Escapes droomreis boeken via www.secretescapes.nl.

Stefan Menden, Managing Director Secret Escapes: "Het succes van Secret Escapes heeft zich al bewezen in onder andere Groot Brittannië en Duitsland. Nederland is voor ons een belangrijke nieuwe markt. De Nederlandse vakantieganger is prijsbewust en altijd op zoek naar een unieke reiservaring. Secret Escapes biedt exclusieve en toch betaalbare luxe, dat vormt een geweldige match”.

Members-only korting
Secret Escapes biedt haar leden exclusieve kortingen op hotels en reizen. Lid worden kost niets en is laagdrempelig op basis van uitsluitend een e-mailadres. De reisexperts van Secret Escapes selecteren wekelijks online hoteldeals op basis van de beste prijsgarantie inclusief leuke extra’s zoals gratis upgrades en spabehandelingen voor een op en top vakantiegevoel. Elke week worden dezeluxe deals in een nieuwsbrief aan de leden gepresenteerd.


10 miljoen Europese leden

Met meer dan tien miljoen leden in Europa is Secret Escapes marktleider in Europa op het gebied van members-only reisaanbiedingen. Naast de kortingen vindt Secret Escapes het ook belangrijk haar leden te inspireren bij het maken van een vakantie keuze. Door middel van sprekend beeldmateriaal worden bestemmingen en hotels onder de aandacht gebracht.

Plezierig boeken
Het boeken van een vakantie moet een spannende, plezierige en vooral stressvrije ervaring zijn. De website van Secret Escapes is overzichtelijk en gemaakt om de meest zorgvuldig geselecteerde hotels als exclusieve aanbieding aan de leden te presenteren.

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.