Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 22 mei 2015 @ 00:08 door Travelboy , 1129 keer bekeken

Het grootste deel van de ondervraagden is het eens over het feit dat een ontbijt niet overmatig duur mag zijn. Maar in vergelijking is het toch overduidelijk dat 68 procent van de Italianen en Spanjaarden niet bereid zijn om meer dan € 5-10 per ontbijt te betalen bovenop hun hotelrekening. Daarbij lijken zij de werkelijke ‘spaarders’ onder de hotelgasten te zijn.

 

Witte bonen in tomatensaus, tomaten, champignons, worstjes en een gebakken ei zijn de ingrediënten voor een traditioneel Engels ontbijt, die inderdaad de voorkeur heeft van 49% van de Engelsen aan het begin van hun dag. Een keuze die wordt ondersteund door de meerderheid van de Nederlandse en Duitse ondervraagden.

 

Ervan uitgaande dat u de tafel in de ontbijtzaal kunt kiezen die het best bij u past. Een stoel bij het raam, een tafel naast het buffet, een stoel naast de uitgang of een rustige tafel in de achterste hoek? Terwijl de meerderheid de voorkeur geeft aan een stoel bij het raam (70%), lijken de Fransen zich het meest comfortabel te voelen aan een afgelegen, rustige tafel (48%).

 

Iedereen is het erover eens: De eerste maaltijd van de dag mag een bepaalde tijd innemen. Minstens 40-50 minuten. Iedereen? Niet helemaal waar! Verrassend genoeg zijn de Italianen tevreden met een snel ontbijt van 30 minuten. Een indrukwekkend korte tijd om de zogenaamde “Dolce Vita” van het begin van de dag te vieren.

 

 

 

bron: www.toerisme-europa.com



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.