Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 22 april 2010 @ 00:02 door Travelboy , 1346 keer bekeken

Een stad leer je vaak pas écht kennen door insidertips van locals. Op de nieuwe website Guided By A Local kun je snel in contact komen met locals die je graag hun échte stad willen laten zien.

header-logo.png

 

Deze locals nemen je kosteloos mee op sleeptouw en laten je hun stad zien zoals zij die ervaren. Zo kun je terechtkomen op unieke plekken die niet in reisgidsen te vinden zijn. Ben jij zelf ook trots op jouw stad? Dan kun je ook jezelf opgeven als gids en expert van jouw gemeenschap en je tips, ervaringen en unieke ontdekkingen met andere reizigers delen. Momenteel zijn er al 131 gidsen, 93 steden en 47 landen op de website te vinden.

 

Oprichters
Guidedbyalocal.com is het project van drie reisliefhebbers uit Utrecht. De meest bijzondere ervaringen die zij opdeden tijdens hun reizen, zijn volgens eigen zeggen ontstaan door de contacten met de lokale mensen. Om deze ervaringen en contacten met andere reisfanaten te delen, hebben zij de comunity opgezet, met als doel andere reizigers in contact te brengen met locals en ze op die wijze dezelfde ervaring te gunnen.

 

Wil jij op stap met een local of jezelf opgeven? Ga dan naar www.Guidedbyalocal.com.

bron: www.columbusmagazine.nl

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.