Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 05 december 2009 @ 00:01 door Travelboy , 1114 keer bekeken

Na het succes van de Reisbeurs 2008 nodigen wij u ook dit jaar weer van harte uit voor de Reisbeurs Rotterdam Airport 2009, met als thema ‘De Zomer van 010’. Vanzelfsprekend is er ook ruim aandacht voor reizen naar de sneeuw.

 

Deze (consumenten) beurs vindt plaats op zaterdag 12 december aanstaande van 10.00 tot 16.00 uur, in de passagehal van Rotterdam Airport.

 

Op deze reisbeurs vindt u het complete reisaanbod voor 2010 vanaf Rotterdam Airport, gepresenteerd door reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. Ook de adviseurs van reisbureau Travelslide zijn natuurlijk aanwezig. Als u tijdens de beurs de reis van uw keuze al vindt bent u direct in de gelegenheid om een optie te nemen of een reservering te maken. Zo voorkomt u een teleurstelling!

 

Wij hopen u op 12 december welkom te mogen heten, verschillende buitenlandse versnaperingen staan voor u klaar. Speciaal voor de kleintjes is er kinderanimatie georganiseerd en jong en oud zijn meer dan welkom om deel te nemen aan een rondleiding achter de schermen van de luchthaven. I.s.m. KammAir worden er deze dag ook rondvluchten boven Rotterdam georganiseerd, hiervoor kunt u zich via de website van Rotterdam Airport inschrijven. Bovendien is parkeren voor bezoekers van de Reisbeurs deze dag gratis.

 

bron: www.overschie.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.