Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 14 januari 2010 @ 19:45 door Travelboy , 1427 keer bekeken

Met ‘Christelijk Vakantieplein 2010’ wordt voor het eerst een grote vakantie- en recreatiebeurs georganiseerd voor de gehele christelijke doelgroep. Op 22 en 23 januari gaan de deuren van de Expo in Houten open. Meer dan 60 standhouders maken deze beurs tot een uniek evenement .

 

Alle christelijke reisorganisaties zijn benaderd en de meesten zullen aanwezig zijn met een eigen stand. Ook vele christelijke hotels en campings zullen op deze beurs staan. Bezoekers kunnen zich op deze manier uitgebreid laten informeren over alles wat er op de christelijke reismarkt gaande is. Op beide dagen vinden er doorlopend workshops en landenpresentaties plaats. Zo zal o.a. het Israëlisch Verkeersbureau voor lezingen over Israëlreizen zorgen. De beurs is bedoeld voor jongeren én ouderen en zeker ook voor gezinnen.

 

Tot op heden opereerden de meeste reisorganisaties elk een eigen reismarkt en voor hotels en campings was het nauwelijks mogelijk om zich aan een breed christelijk publiek te presenteren. De Wild & Van de Wetering Events, dat ook met succes de beurs ‘Kerk & Gemeente’ organiseert, heeft nu het initiatief genomen en dit evenement groots opgezet in twee hallen van de Expo in Houten. Er worden enkele duizenden bezoekers verwacht.

 

Uitgebreide informatie met exposantenoverzicht op www.christelijkvakantieplein.nl.

www.alphaonline.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.