Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 06 december 2009 @ 00:29 door Travelboy , 1507 keer bekeken

Het slimme reizigers handboek…

Op het eerste zicht denk je: dit kan ik ook in de Flair of in de Feeling lezen. En inderdaad in dergelijke tijdschriften vind je soms een tiental tips, maar het Slimme reizigers handboek heeft er wel 399 in petto.

 

Daarvoor moet je wel ettelijke jaargangen van dergelijke magazines doorbladeren. Ook wie denkt alles te weten over reizen, zal zijn mening moeten bijschaven na het lezen van dit toch wel dikke turfje. Het boekje biedt je honderden waardevolle manieren en tips van ervaren reizigers.

 

Deze adviezen zorgen ervoor dat je goed voorbereid op reis kunt vertrekken voor een zorgeloze vakantie. De tips zijn in negen hoofdstukken gebundeld. Zo kun je in een handomdraai het onderwerp vinden waar je iets over wilt weten. Dit kan gaan van de te bepalen route, het inpakken, onderdak vinden, winkelen en eten, hoe je aan goedkope vliegtickets en hotelreserveringen kunt geraken enz. Ook administratief wordt een en ander uit de doeken gedaan, dit is zeker nuttig voor bijvoorbeeld gescheiden ouders die met hun minderjarige kinderen op reis willen.

 

De gids is samengesteld uit raadgevingen en adviezen die de lezers van het Amerikaanse tijdschrift Budget Travel gedurende drie jaar hebben aangebracht. Het slimme reizigers handboek is stevig gebonden in een halfharde cover. Verwacht geen foto’s of tekeningen, de boodschap primeert hier duidelijk op het uiterlijk

 

bron: www.reisreporter.be



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.