Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 04 december 2009 @ 00:48 door Travelboy , 2069 keer bekeken

Naturisme totaal

Bent u naturist, naaktrecreant of nudist? Of wilt u meer informatie over de naturistische way of life? Breng dan een bezoek aan Naturisme Totaal! Naturisme Totaal is er voor iedereen die zich herkent in of kennis wil maken met deze manier van leven.

 

Naturisme Totaal is méér dan een beurs alleen! Op 11, 12 & 13 december '09 is de Jaarbeurs Utrecht een levendige ontmoetingsplek waar 'the way of life' van de naturist, nudist en/of naaktrecreant centraal staat. Nieuwe mensen ontmoeten of bijpraten met oude bekenden, deelnemen aan workshops, bijwonen van demonstraties en shows en genieten van een hapje en een drankje. Er is ontzettend veel te zien en te beleven. Kies uw volgende vakantiebestemming, laat u informeren over duurzame producten, neem deel aan een massage workshop of aan een echte fotoshoot

 

Vakantie
 

Naturisme Totaal is dè start voor het naturistische vakantieseizoen! In binnen- en buitenland zijn talloze vakantiemogelijkheden voor naturisten, die uiteraard ook op Naturisme Totaal te vinden zijn. Bezoekers kunnen op de beurs terecht bij verschillende touroperators die helpen bij het vinden van een volgende vakantiebestemming. Of breng een bezoekje aan één van de vele accommodaties die zelf aanwezig zijn op de beurs. Campings, zeilorganisaties, terreinen en naturistenverenigingen uit Nederland zijn aanwezig voor de mensen die lekker in het eigen land willen recreëren. Voor degenen die op zoek zijn naar een zonnige vakantiebestemming buiten de eigen landsgrenzen zijn tientallen campings, accommodaties en hotels aanwezig uit bijvoorbeeld Frankrijk, Kroatië, Italië, Spanje, Griekenland en Oostenrijk. 

 

www.naturismetotaal.nl

 

Let op!! Bij veel organisaties zijn  in de voorverkoop online tickets te bestellen met flinke korting



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.