Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 29 april 2010 @ 01:40 door Travelboy , 1641 keer bekeken

Werken in een animatieteam of als reisleider? Check de recreatiewerk vacatures!

 

De zomer komt er weer aan. Voor veel scholieren en studenten het moment om te bedenken hoe de zomervakantie ingevuld gaat worden. Je kunt natuurlijk schappen gaan vullen bij de Albert Heijn of gaan afwassen bij Van der Valk en zo je dure vakantie naar Spanje bij elkaar verdienen. Maar waarom niet de hele zomer in vakantiesfeer?

 

Reisorganisaties, bungalowparken en campings merken dit jaar, door de crisis, dat veel jongeren deze zomervakantie creatiever invullen door te gaan werken als animatiebegeleider op een camping of solliciteren voor de ultieme droombaan als reisleider. Ok, het verdient zeker niet zo goed als een vakantiebaantje in Nederland, maar het grote voordeel is wel dat je de hele zomer in vakantiesfeer bent. Blije kinderen en ouders om je heen, de hele dag zon en alleen maar leuke dingen doen. Klinkt ideaal! Maar denk maar niet dat je met je luie reet de hele dag op het strand kunt liggen. Je moet namelijk best wel hard werken en de hele dag enthousiast en vrolijk blijven doen. Heb je even geen gasten om je heen dan ben je creatief bezig om je programma van morgen voor te bereiden. Niet iedereen is geschikt om als reisleider of animatiebegeleider aan de slag te gaan. Je moet sociaal, creatief, enthousiast en een organisatietalent zijn om in een animatieteam of als reisleider te kunnen werken. Ben jij dat? Dan is dit de ultieme kans op een topzomer!

 

Hoewel er veel jongeren zijn die deze zomer aan het werk willen als animatiebegeleider of reisleider, zijn er nog steeds leuke vacatures te vinden. Hieronder de leukste op een rijtje:

 

Sun & Fun begeleider bij Cirkel Vakanties
Cirkel is specialist in vakanties voor 1-oudergezinnen met kinderen en zoekt voor deze zomer nog begeleiders voor de Sun & Fun teams op diverse campings in Nederland en vele landen in Europa. Samen met je collega begeleiders ga je voor de kinderen en ouders allerlei spetterende activiteiten organiseren en de leukste tijd beleven! Naast Sun & Fun begeleiders zoekt Cirkel ook begeleiders voor singlereizen en coördinatoren om de Sun & Fun teams aan de sturen. Meer weten? Klik hier.
www.cirkel.nl/over-cirkel-vakanties/vacatures

 

Reisleider Jeugdkampen bij Vinea Vakanties
Vinea is specialist in jeugdvakanties voor kinderen en jongeren tussen de 7 en 19 jaar. Deze kinderen en jongeren gaan vaak voor het eerst zonder ouders op kamp onder begeleiding van de leukste reisleiders. Vinea is altijd op zoek naar spontane, enthousiaste, verantwoordelijke reisleiders voor de vakantiekampen in Nederland en Europa. Iets voor jou? Klik dan hier.
www.vinea.nl/reisleiding/reisleiding_home.aspx

 

Reisleider Jongerenreizen

Vind je kinderen niet zo leuk en ga je liever met een stel jongeren een leuke tijd beleven dan zijn er ook meerdere reisorganisaties die reisleiders zoeken op jongerenbestemmingen. Vaak moet je hier wel de hele zomer voor beschikbaar zijn en ouder zijn dan 21 jaar.

 

Mambo – zoekt reisleiders voor actieve jongerenreizen
www.mambo.nl/over-mambo-reizen/mambo-medewerkers/vacature-reisbegeleiders

 

Gogo – zoekt sensationele reisleiders
www.gogo.nl/html/companyinfo.aspx?option=vacatures&network=daisycon

 

Beachmasters – biedt jou een uitdagende zomer
www.beachmasters.nl/page/sollicitatieformulier.html?AFC-afl

 

Recrajob

Op de website van Recrajob vind je veel meer recreatiewerk vacatures
http://seizoenwerk.vacatures.recrajob.nl

 

bron: http://travel.blog.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.