Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 15 januari 2010 @ 23:42 door Travelboy , 1222 keer bekeken

Van vrijdag 22 januari t.e.m. woensdag 27 januari 2010 kan je in Antwerp Expo naar de 32ste editie van het Vakantiesalon Antwerpen. In januari staan meer dan 600 exposanten op dit internationale salon voor wie houdt van vakantie, of je nu een verre zonvakantie of een weekendje dichtbij huis op reis wil.

 

Organisatoren en standhouders hebben er alles aan gedaan om een gevarieerd programma te brengen, helemaal in lijn met de meest recente trends in het vakantielandschap. Gastland Cyprus is het eiland waar de zon 340 dagen per jaar schijnt. Alleen al voor de warme gastvrijheid van de Cyprioten loont het de moeite halt te houden in één van de talrijke typische dorpjes en er kennis te maken met de plaatselijke bevolking en hun lokale gerechten. Voor natuurliefhebbers is Cyprus een paradijs. Rotskusten en bergtoppen wisselen af met wijngaarden en graanvelden. Kristalhelder zeewater bespoelt de mooie zandstranden. Hoeft het nog gezegd dat het eiland bijzonder in de smaak valt bij wandelaars en fietsers, duikers en watersporters? Welkom aan de nieuwe exposanten!

 

De talrijke nieuwe exposanten vormen samen de perfecte weergave van het totaalaanbod op de beurs. Zo is Africa Miracles met zijn fantastische 'Out of Afrika'-reizen een eersteklas vertegenwoordiger van de sterke aanwezigheid van reisorganisaties die zich richten op Afrika. Ook onder de noemer verre, exotische bestemmingen vinden we heel wat nieuwkomers terug: Peru Planet met een aanbod van groepsreizen en trekkings zoals de spectaculaire Incatrail, Mauricio Travels die originele incentive trips naar Brazilië organiseert, Sun & Forest Tours Suriname die de natuur en de gastvrijheid van Suriname in de kijker zet, terwijl Sovjet Reizen een zeer ruim reisaanbod biedt ver buiten de grenzen van alleen maar Rusland.

 

Europa komt aan bod bij Italiamania, House of Britain, Bureau Scandinivia en North & Away. De laatste twee in dit rijtje bevestigen het groeiende succes van de noordelijke bestemmingen. Op zoek naar een actieve vakantieformule? Dan zijn Aquafun Vakantiezeilreizen (actief bezig zijn op een zeilende platbodem) en Klopeiner See - Südkarnten (wandelvakanties in het zuiden van de Oostenrijkse provincie Karinthië) zeker iets voor u.

 

Het Vakantiesalon Antwerpen blijft een spiegel op de wereld, met in eerste instantie de deelname van heel wat officiële nationale diensten voor toerisme, zoals ondermeer Andorra, Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Jamaica, Kroatië, India, Turkije, Tunesië, Frankrijk en Tsjechië. Onder de noemer 'Atout France' groepeert het Frankrijkdorp in Hall 2 tal van partners met een aantrekkelijk aanbod. En Tsjechië zet dit jaar tal van activiteiten rond Pasen in de schijnwerpers.

 

Waar en wanneer:
Antwerp Expo (Bouwcentrum)
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 ANTWERPEN

 

Van vrijdag 22 januari tot en met woensdag 27 januari 2010

 

Openingsuren:
Alle dagen: van 10 tot 18 uur
behalve op vrijdag en dinsdag: van 12 tot 21 uur (nocturne)

 

Inkomprijs:
•€ 8,00
•Met kortingbon: € 4 (€ 4 korting/persoon geldig voor max. twee personen per bon)
•Gratis toegang voor mindervaliden en kinderen tot 12 jaar
•Ladies'Day op woensdag 27 januari 2010: gratis toegang voor dames !
Druk je kortingkaart af en krijg 50% korting (€4). Om je kortingkaart af te drukken
www.vakantiesalon-antwerpen.be/nl/bezoekers/info.php

 

Meer praktische informatie over het Vakantiesalon Antwerpen vind je op hun website. www.vakantiesalon-antwerpen.be



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.