Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 04 juni 2010 @ 02:43 door Travelboy , 1437 keer bekeken

Ook jongeren boeken hun vakanties steeds later. Waar jongeren vroeger nog massaal in januari hun jongerenvakantie boekten, kiest nu een steeds groter deel voor een last minute. Jongerenreis.com springt in op deze trend door een vergelijkingssite voor jongerenreizen juist nu te lanceren. De website vergelijkt 1100 accommodaties in meer dan 50 typische jongeren badplaatsen.
 
Keuzemogelijkheden
De 21 jarige eigenaar Arne Bos licht toe: ,,De website gaat verder dan zoeken op bestemming en prijs, zo kan je zoeken op gewenste ligging van de accommodatie en bieden we veel extra informatie over bars met piekuur en populaire discotheken. We hebben in populaire badplaatsen als Salou en Rimini meer dan 400 uitgaansgelegenheden beschreven veelal inclusief video. Dankzij Google Maps kan je zo je eigen kroegentocht plannen en een gunstig gelegen appartement in het centrum of aan het strand ontdekken. Uit ons eigen onderzoek blijkt bovendien dat het aanbod van zomerprogramma's van grote discotheken voor jongeren net zo belangrijk is als de ligging en faciliteiten van accommodaties.''

Organiseren en vergelijken


Naast het bieden van een goede last minute vergelijking voor jongerenvakanties wil Arne Bos de jongeren ook helpen met het organiseren van hun vakantie. ,,Zo hebben we een inpaklijst voor jongeren gemaakt waarop alles staat wat je mee wilt nemen voor een geslaagde vakantie, actuele weersinformatie en geven we tips voor het boeken van een accommodatie en plaatsen steeds meer bezoekers reviews".

Internet: www.jongerenreis.com



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.