Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 26 mei 2010 @ 20:03 door Travelboy , 1521 keer bekeken

NET 5 komt vanaf eind mei met een nieuw reisprogramma: Walkaway. Hierin worden al wandelend de mooiste streken en steden van Europa verkend. Verschillende enthousiaste vakantiegangers worden gevolgd tijdens hun wandelingen, waarbij volop ruimte is voor culinaire en verrassende vakantietips. Onder andere Cyprus, Zwitserland, Noord-Ierland, de Belgische Ardennen en verschillende plaatsen in Nederland komen aan bod. Walkaway is vanaf zondag 30 mei elke zondag om 17.15 uur te zien bij NET 5.

 

Wandelen is een uitstekende manier om zoveel mogelijk te zien van een mooie reisbestemming. In Walkaway worden diverse vakantiegangers gevolgd terwijl ze te voet de omgeving verkennen. Ook is er aandacht voor de culinaire plaatselijke hoogstandjes en mooie overnachtingsmogelijkheden.

 

Zo gaan op Cyprus John en Marijn op verkenningstocht. Ze laten hun twee kinderen van 5 en 3 thuis om weer eens romantisch samen te zijn. Ze leren zowel de toeristische badplaats Agia Napa kennen, maar ook de andere, niet-toeristische kant van het eiland.

 

Homostel Joost en Emiel bezoekt het onverwacht hippe Zurich. De heren kennen de stad van zakelijke bezoekjes, maar de stad heeft veel meer te bieden. Ze laten zich onderdompelen in de Zwitserse luxe en het trendy nachtleven, maar beklimmen ook de nabij gelegen Uetliberg, waar ze genieten van het adembenemende uitzicht.

 

Ook de Belgische Ardennen komen aan bod. De vier vriendinnen Celine, Mirjam, Eva en Sharon overnachten in een prachtige oude villa midden in de bossen. Ze maken een mooie tocht door de bergen en slaan het Belgische bier niet over bij een bezoek aan een nabij gelegen bierbrouwerij.

 

En natuurlijk zijn er ook prachtige plekken in eigen land. Het koppel Paul en Evelien gaat wandelen in Zeeland waarbij ze onder andere de zeevruchtenroute afleggen. Hierbij doorkruizen ze de mooiste landschappen om uit te komen in de hoofdstad van de zeevruchten: Yerseke.

 

Walkaway
Vanaf zondag 30 mei elke week om 17.15 uur bij NET 5

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.