Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 09 augustus 2010 @ 20:40 door Travelboy , 1198 keer bekeken

 De Maleisische hotelgroep Tune Hotels heeft het plan opgevat om op de Europese hotelmarkt een revolutie te ontketenen. De groep wil hotelkamers aanbieden in de stijl waarop Ryanair zijn vluchten aan de man brengt. Dat betekent goedkope kamers, maar voor alles extra bijbetalen.

 

Tune Hotels opent op 30 augustus haar  eerste Europese hotel in Londen. Een kamer kost rond de 42 euro. De rest van de inkomsten haalt Tune Hotels halen uit het gebruik van handdoeken: € 1,20 per stuk, de schoonmaakbeurt van kamer: € 9 (de gast kan er ook voor kiezen om dit zelf te doen)  opslag bagage: € 2,40 en het gebruik van de föhn: € 2,40.

 

Na de opening van het eerste Westminster Bridge Hotel eind deze maand  is het de bedoeling dat er tot 2017 nog 15 hotels in de Engelse hoofdstad de deuren openen. Daarmee brengt Tune Hotels 1500 kamers op de Londense markt, meldt de Breakingtravelnews.com.

 

Hoteldirecteur Mark Lankester zegt: ,,Het draait allemaal om het maken van keuzes. De consument kan zijn verblijf naar zijn eigen wensen aanpassen."

 

bron: www.ad.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.