Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 23 december 2010 @ 22:04 door Travelboy , 1969 keer bekeken

Vakantiegangers die via het internet een leuke hotelkamer willen boeken, hebben ongelofelijk veel keuze. Een team experts van de boekingssite Hotels.com maakt het hen gemakkelijker door de belangrijkste kamertrends van 2011 op een rij te zetten.

 

Designhotels
Veel hoteleigenaars werken met gerenommeerde ontwerpers en architecten om een unieke, hippe sfeer te scheppen in hun hotel. Hotels.com voorspelt dat er volgend jaar vooral veel aandacht aan het ontwerp van bedden zal besteed worden. Verder zullen veel designhotels zich toeleggen op de experimentele nouveau cuisine en hun gasten van verrassende combinaties laten genieten.

Nhow hotel in Berlijn

Budgethotels
Budgethotels richten zich voornamelijk tot jongeren die goedkoop op vakantie willen gaan. De hotelkamers zijn meestal heel klein, maar uiterst praktisch ingericht. Bovendien beschikken ze over alle basisfaciliteiten zodat de logés niets tekort komen. Ook capsule hotels, de extreem compacte variant van een budget hotelkamer, winnen in 2011 aan populariteit. Je kan ze vinden in de buurt van grote luchthavens. Vooral reizigers die tussen twee vluchten een dutje willen doen, zullen er volgend jaar wellicht massaal gebruik van maken.

Het Capsule Hotel in Tokio

Hoogtechnologische hotels
We leven in een wereld waar technologische snufjes onontbeerlijk zijn. Zelfs als we op hotel gaan verwachten we dat we alles kunnen doen wat thuis mogelijk is: Skypen, snel iets opzoeken op internet, spelletjes op de Wii-fit spelen,... Veel hotels zullen er in 2011 alles aan doen om kamers aan te bieden die uitgerust zijn met usb- en multimedia stopcontacten, geavanceerde muziekspelers enzovoort. De televisie zal in de toekomst minder aan de muur hangen, maar in het voeteneinde van het bed verwerkt worden.

Nine Zero hotel in Boston

Ecologische hotels
Veel reizigers gaan op vakantie omdat ze de dagelijkse sleur willen vergeten. Waar kan dat beter dan in de ongerepte natuur? Kamperen vinden velen echter een heel gedoe, wat de doorbraak ecologische luxehotels verklaart. Hier geniet je in alle rust en puurheid van je reis. Het doel van deze hotels: in de natuur verblijven zonder dat het milieu eronder lijdt.

 

Gayana eco resort in Maleisië

 

bron: www.nieuwsblad.be



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.