Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 22 juli 2019 @ 01:30 door Travelboy , 662 keer bekeken

Nederlandse campings hebben het imago duur te zijn maar dat blijkt helemaal niet te kloppen. In een prijsvergelijkingsonderzoek van Camping.info staat Nederland in de Europese middenmoot met een gemiddelde prijs van 23,28 euro. Duurste campinglanden zijn Zwitserland, Italië en Kroatie waar zo'n 36 euro moet worden betaald. Goedkoopst is kamperen in Wit-Rusland met een gemiddelde prijs van 11 euro.

 

Website Camping.info heeft de prijzen van 23 duizend campings in Europa onderzocht. Ze gingen daarbij uit van een kampeerplek met voertuig in het hoogseizoen met elektriciteit en lokale belasting voor twee volwassenen. De website van Camping.info is erg populair met zo'n 40 miljoen pageviews per jaar. 

Nederland middenmoter

  

Gemiddeld moet in Europa 21,47 euro voor een camping worden betaald. Het duurst is Zwitserland waar 36,34 euro moet worden neergeteld voor een nachtje kamperen. Kampeerlanden Italië en Kroatië completeren de top drie met respectievelijk 36,18 euro en 34,42 euro. Goedkoopst is kamperen in Wit Rusland waar je 11,29 euro betaalt. In Nederland moet voor een kampeerplaats gemiddeld 23,28 euro worden neergeteld. In ons land liggen de prijzen dus iets boven het Europees gemiddelde. België is met 20,88 euro nog goedkoper. 

 

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.