Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 14 november 2019 @ 15:02 door Travelboy , 622 keer bekeken

Vanaf 15 november kunnen treinreizigers tickets kopen voor de nachttrein Brussel – Wenen en Brussel – Innsbruck. De verbinding gaat vanaf 19 januari 2020 twee maal per week rijden. Dat bevestigt een woordvoerder van de Oostenrijkse spoorwegen tegenover Treinreiziger.nl.

Naar Brussel

Op zondag en woensdagavond zal de trein vanuit Wenen en Innsbruck naar België gaan rijden. In Brussel zal de trein volgens dienstregeling aankomen om 10:45 uur in Brussel Noord en om 10:55 uur in Brussel Zuid. Na Keulen zal de trein ook stoppen in Aken en Luik.

Vanuit Brussel

Vanuit Brussel kunnen treinreizigers straks op maandagavond en donderdagavond de trein naar Oostenrijk nemen. In Brussel Zuid zal de trein om 18:04 vertrekken, en 12 minuten later staat het vertrek te Brussel Noord gepland. De trein zal rijtuigen hebben naar zowel Wenen als Innsbruck. Dankzij de nieuwe nachttrein ontstaat er ook een directe verbinding tussen Brussel en München.

 

Treinkaartjes

Treinkaartjes voor de verbinding Brussel – Wenen en Brussel – Innsbruck zullen beschikbaar zijn vanaf 29 euro. Dat tarief is op basis van een plek in het zitrijtuig. De trein zal daarnaast ook lig- en slaaprijtuigen hebben, daarvoor zullen duurdere tarieven gelden.

 

bron: www.treinreiziger.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.