Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 28 december 2019 @ 01:05 door Travelboy , 705 keer bekeken

De perfecte jongerenvakantie bestaat meestal uit de volgende elementen: zon, zee, strand, seks en (heel veel) alcohol. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren? In dit artikel delen we tien bestemmingen binnen Europa waar deze elementen in overvloed zijn!

10. Blanes

Op het zuidelijkste puntje van de Costa Brava (waar tevens Lloret de Mar ligt) is Blanes te vinden. Blanes is de vakantiedroom van iedere jongere, want je kunt hier genieten van kilometers mooie strand, ontelbaar veel discotheken en kroegen en je kunt er allerlei leuke activiteiten doen. Er zijn zelfs speciale Nederlandse feestcafés te vinden zoals Sunset en Gotcha. Wil je echt een goed feestje meemaken? Las Vegas en Arena zijn de grootste nachtclubs van Blanes, dus hier kun je helemaal uit je dak gaan!

 

9. Albufeira

Albufeira (in de Algarve, Portugal) is ook enorm populair onder jongeren. Het oude stadscentrum barst van de leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en idyllische pleintjes. In het nieuwe stadsgedeelte (Praia de Oura) kun je aan The Strip genieten van het uitgaansleven, want hier zijn allerlei kroegen, discotheken en clubs te vinden.

8. Argelès-sur-Mer

Argelès-sur-Mer is eigenlijk de Franse versie van Lloret de Mar, want dit is dé bestemming voor jongeren die een feestvakantie in Frankrijk willen. Argelès-sur-Mer ligt in het zuiden van Frankrijk, vlakbij de Pyreneeën en aan de kust van de Middellandse Zee. Je kunt er dus niet alleen leuk feesten, maar ook allerlei activiteiten doen zoals kanoën, raften, fietsen en abseilen.

7. Rimini

Feesten in Italië doe je natuurlijk in Rimini! In deze badplaats aan de Adriatische kust zijn de leukste nachtclubs van Europa te vinden, zoals Blow Up, Carnaby Club en Altromondo Studio. Bij die laatste kun je geregeld genieten van live-acts en lasershows. Verder is Baia Imperiale de grootste discotheek in Europa en helemaal in Romeinse stijl gebouwd, inclusief een Romeins bad! Vanuit Rimini kun je trouwens makkelijk een dagtrip naar het nabijgelegen Venetië maken.

 

6. Mallorca

Mallorca is ook heel leuk om je vakantie door te brengen, want dit eiland heeft aan de kust prachtige stranden en in het binnenland bergen en mooie natuur. Duikers kunnen hier aan de kust ook hun hart ophalen! Uiteraard kun je hier ook geweldig uitgaan in de vele discotheken en kroegen.

5. Poreç

In de Kroatische kustregio Istrië kun je als jongere heerlijk vakantie vieren. Vooral Poreč is enorm populair onder jongeren, want hier zijn mooie stranden met helderblauw water te vinden. Overdag kun je dus lekker op het strand rondhangen en bijvoorbeeld waterskiën of duiken. ’s Avonds maak je je klaar om helemaal los te gaan in de grote clubs en vele kroegen die Poreč rijk is. Vanuit Poreč een uitstapje naar Venetië maken is trouwens ook makkelijk te doen.

 

4. Sunny Beach

In een aantal jaar is Sunny Beach (Bulgarije) uitgegroeid tot een van de populairste vakantiebestemmingen voor jongeren. Het strand is er namelijk supermooi en de dames mogen er ook zeker wezen. Bovenal is Bulgarije natuurlijk ook erg goedkoop! Vanuit Sunny Beach kun je ook makkelijk een dagje naar Istanbul, dus het is de perfecte plek om vakantie te vieren.

3. Salou

In Salou kun je genieren van een goudgeel zandstrand dat maar liefst 13 km lang is! Er is dus meer dan genoeg plaats om lekker te zonnen en dat maakt deze Spaanse badplaats zeer populair onder de Nederlanders. Er zijn daarom ook veel Nederlandse tenten te vinden, zoals de Skihut, ’t Gat van Nederland en Heineken Hoek. Verder kun je ook fantastisch uitgaan in de grote discotheek Pacha. Extra tip: vanuit Salou kun je makkelijk een bezoekje aan Barcelona brengen, dus dat raden we ook zeker aan!

2. Lloret de Mar

Lloret de Mar is voor Nederlanders misschien wel de populairste badplaats aan de Costa Brava. Er zijn hier zoveel cafés, kroegen en disco’s dat je ze onmogelijk allemaal in één vakantie af kunt gaan! De grootste clubs zijn de Revolution en Colossos: hier treden grote DJ’s zoals Chucky en Tiësto regelmatig op.

 

1. Chersonissos

Mede door het tv-programma Oh Oh Cherso is Chersonissos bekend geworden als de ultieme plek om te feesten. De boulevard in Chersonissos telt ontelbaar veel nachtclubs en kroegen, waarvan Star Beach waarschijnlijk de bekendste is. Hier worden namelijk regelmatig themafeesten gegeven die namen zoals Love Star ,Hot & Sexy, Recovery en Beach Flirt dragen. Ander bekende discotheken zijn Club Sensation, Matrix, Enigma Nightlife Hersonissos en Amnesia. Ben je meer een kroegtijger? Ga dan zeker eens naar Café New York en ’t Hof van Holland!

 

bron: www.reistips.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.