Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 04 oktober 2019 @ 00:04 door Travelboy , 630 keer bekeken

De immigratiekaart voor Curaçao, die verplicht is voor bezoekers om in te vullen, is vanaf 1 oktober aanstaande uitsluitend digitaal verkrijgbaar. Het moet onder andere zorgen voor een vlottere reiservaring.

 

“We zijn trots dat we als een van de eerste Caribische bestemmingen het formulier vanaf 1 oktober online kunnen aanbieden”, aldus Muryad de Bruin (Regional Manager Europe voor Curaçao Tourist Board). Invullen van de immigratiekaart kan via de website van Curaçao Tourist Board.

 

Het gebruik van de digitale kaart brengt volgens De Bruin een groot aantal voordelen met zich mee. Zo hoeft een reiziger geen fysieke immigratiekaart meer in te vullen en is het voor luchtvaartmaatschappijen ook makkelijker, omdat ze de papieren immigratiekaarten niet hoeven aan te schaffen.

 

De Immigratiediensten zullen volgens De Bruin gaan zorgen voor naadloze aankomstprocessen en de informatie van elke reiziger die Curaçao bezoekt zal beschikbaar zijn voordat hij aan zijn reis begint. Dit zal leiden tot een constante update en een grotere nauwkeurigheid van de gegevens. De Bruin: “Als klap op de vuurpijl zal deze papierloze aanpak bijdragen aan het creëren van een groenere omgeving.”



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.