Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 05 oktober 2019 @ 00:03 door Travelboy , 643 keer bekeken

Georganiseerde busreizen zijn al vele jaren populair. Dat zal misschien verbazen in een tijd dat prijsvechters in de luchtvaart iedereen voor een schijntje lijken te willen vervoeren naar de meest gewilde vakantiebestemming. Maar veel reizigers die van deze mogelijkheid gebruik hebben gemaakt, kennen inmiddels ook de andere zijde van de medaille: een volkomen gebrek aan comfort. Want de realiteit van een vliegreis naar bijvoorbeeld Spanje met een goedkoop vliegtickets bestaat uit lange wachtrijen, fors bijbetalen voor een klein beetje bagage en urenlang in een te smalle vliegtuigstoel zitten in een uitpuilend vliegtuig zonder enige service. En bij aankomst is het dan nog te hopen dat uw bagage ook in het juiste vliegtuig is beland. Vervolgens kunt u zich zorgen gaan maken over vervoer naar uw hotel en de kwaliteit van de accommodatie.

Daarom georganiseerde busreizen!

 

Ook bij u in de buurt is er een opstapplaats vanwaar u naar een bus wordt gebracht waarmee u een comfortabele vakantie zult hebben. Uw bagage gaat in de daarvoor bestemde ruimte, zodat u weet dat die op de bestemming meteen voor u beschikbaar is. En dan is het tijd om uw zetel te kiezen in de luxe touringcar. Comfortabel en voorzien van alle gemakken geniet u van de voordelen van een luxe vervoermiddel waar het allemaal om service draait. De tocht naar uw bestemming is een beleving op zich en u kunt regelmatig tijdens een stop even uw benen strekken en zich verfrissen. Misschien is er nog een leuk hotel waar u de nacht lekker kan uitrusten voor het tweede deel van net traject. Dan komt u aan in een hotel waarvan de reisorganisator heeft vastgesteld dat het aan alle eisen voldoet voor een ontspannen en comfortabel verblijf. Mocht er toch iets niet helemaal in orde zijn, dan staat u er nooit alleen voor. Chauffeur en/of reisleider zullen hun uiterste best doen om probleempjes zo snel mogelijk op te lossen.

De ultieme reiservaring

 

Heeft u er wel eens bij stil gestaan hoeveel voordelen georganiseerde busreizen bieden bij uw reiservaring. Niet alleen wordt alles voor u geregeld zodat u alleen maar van de reis hoeft te genieten. Daarnaast krijgt u via de reisleider en de buschauffeur ook meer te zien en te horen over uw bestemming dan mogelijk zou zijn bij een bezoek op eigen houtje. De organisatie wil graag dat u ook de volgende keer kiest voor de bus en goede service is daarvoor de beste manier.

 

Busreizen zijn er voor een korte stedentrip als u er even een paar dagen tussenuit wilt genieten van een mooie stad. Maar er zijn reizen van enkele weken waarbij u bijvoorbeeld meerdere steden in een gebied bezoekt, Ook bestemmingen die verder van Nederland liggen zoals Griekenland of Italië kunt u met de luxe touringcar bezoeken. Ook dan is een leuke reis daar naar toe gegarandeerd,

 

Wist u trouwens dat busreizen een zeer duurzame manier zijn om op vakantie te gaan als u dat vergelijkt met een vliegtuig of de eigen auto. Een ook voor de prijs hoeft u het niet te laten, busreizen zijn vaak erg voordelig.

 

bron: www.toekomst.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.