Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 28 april 2013 @ 02:40 door Travelboy , 1705 keer bekeken

Het gebeurt steeds vaker dat reizigers een vliegticket boeken om pas later na te denken over wat zij allemaal gaan doen op de plaats van de bestemming. Maar wanneer je bijvoorbeeld Googled op ‘Schotland’ krijg je al 936.000 resultaten. Als je wilt voorkomen dat je door de brei van informatie de leukste plaatsen en gebeurtenissen mist heeft SNP Natuurreizen daar nu een mooi concept voor bedacht: Bed2Do.nl

 

Met BED&2DO van SNP is het voorwerk gedaan en kan je kiezen uit meer dan vijftig tripjes tijdens een vakantie. In twee tot vijf dagen zorgen sport, ontspanning en natuur voor een kennismaking met plekken die normaal verborgen blijven. Denk daarbij aan Kajakken, surfen, mountainbiken, maar ook minder sportieve bezigheden als kookworkshops of islandhopping. Als je een BED&2DO boekt bij SNP hoef je je op de plaats van bestemming nergens meer zorgen om te maken. Alles is voor je geregeld.

 

BED&2DO is te vinden in prachtige Europese gebieden, zoals de Provence, Schotland, Lycië, Catalonië en de Dolomieten. In Schotland kun je bijvoorbeeld in vijf dagen eilandhoppen, in Sicilië kun je drie dagen mountainbiken op de vulkaan de Etna of kun je zeekayakken langs de Catalaanse kust. Overnachtingen zijn daarbij geregeld, zo overnacht je bijvoorbeeld in sfeervolle berghutten of pittoreske hotels.

 

Gert Nieuwboer, directeur SNP: “De moderne reiziger wil aan het roer staan. Hij verzamelt informatie over de bestemming en wil de vrijheid hebben om zelf het reisplan samen te stellen. Tegelijkertijd staan gemak en comfort ook hoog in het vaandel. Met het nieuwe concept BED&2DO zijn wij voor dit type reiziger op zoek gegaan naar korte trips met een duurzame en originele inslag. Het enige dat nog rest is het naar eigen behoefte indelen van de vakantie met één of meer BED&2DO’s.”

 

Reizigers kunnen inspiratie opdoen en boeken via www.bed2do.nl

 

bron http://travel.blog.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.