Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 28 september 2013 @ 00:01 door Travelboy , 1665 keer bekeken

Ziet u soms door de (internet)bomen het bos niet meer, heeft u geen tijd of zin eindeloos te googelen of heeft u misschien behoefte aan nieuwe inspiratie en persoonlijk advies van een gespecialiseerde reisorganisatie?

 

label.png

 

Een reisorganisatie die voor u reizen op maat maakt  of bijzondere (thema) reizen aanbiedt? Die luistert naar uw wensen en u de zorg uit handen neemt als u dat wilt?


 
En dit alles onder het genot van een lekkere kop koffie of een goed glas wijn?

 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres: Het Reis Café brengt in een uniek samenwerkingsverband reisliefhebbers in contact met kleinschalige reisorganisaties. En met elkaar.

 

Alle betrokken reisorganisaties hebben één ding gemeen: zij hebben  kwaliteit hoog in het vaandel staan en bieden originele reizen aan gebaseerd op hun eigen ervaringen.

 

Thuisbasis van Het Reis Café is de sfeervolle reisboekhandel Pied à Terre in Amsterdam, de grootste en best gesorteerde reisboekhandel van Nederland. Een heerlijke plek om inspiratie op te doen voor uw volgende reis en weer even de sfeer van het reizen te proeven.

 

De eerstvolgende activiteit van Het Reis Café treft u aan onder Activiteiten Actueel. Een overzicht van voorgaande activiteiten vindt u hier.

 

Meer informatie: http://hetreiscafe.com/


Het volgende Reiscafé is op zaterdag 13 oktober



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.